Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek egyes nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek egyes nők?

Figyelt kérdés

Megismertem februárban egy nőt nagyon kedvesek voltunk egymáshoz, nekem sosem volt baratnom korábban. Szerettem őt, megbíztam benne mindig én hívtam ot meg kajára meg Enni az ő keresere, munkát adtam neki, ajándékokat és stb.

Szerelmes lettem. De ez a nő irt rám februárban hogy szeretne velem csavarogni és szívesen jon.

Én jólelkű vagyok mindenkivel vele pláne az voltam.

Június elejétől egyáltalán nem vette fel a telefont és smsre sem válaszolt.

Aggódtam érte és végig kerestem őt egész nyáron a lakásán napi SMS telefon meg minden 2 és fél hónapos át.

Hétfőn odatettem a lakása elé egy ajandekcsomagot és megvartam őt csendben amíg kijon.

Udvozlokartyaval. Aztán rám csugta az ajtot majd ordított hogy mit keresek ott stb. Végül elmentunk sétálni és tudtunk beszélni 20 percet.

Ez alatt az idő alatt porig alazatt, hogy feljelentett zaklatasert az alkotmanybirosagnal, meg hogy ő engem nem is szeretett, és csak szabadidős partnerségnek használt, meg eladta az összes dolgaimat amit kapott tőlem, meg hogy legyek öngyilkos vagy akasszam fel magam és ilyeneket mondott végig az úton. Én meg szerelmes voltam. És ezt nem tudom feldolgozni.

Én csak szeretetre megértésre és törődésre vágytam, kedves voltam vele. Úriemberkent viselkedtem vele. És nem csak ki lettem használva de tönkretette a lelki világomat és nincs is kedvem már élni.

2022. aug. 24. 09:09
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy a zaklatás is az csak kisebb súlyú
2022. aug. 24. 20:54
 32/48 A kérdező kommentje:

31:es Ezért csináltam hétfőn a csalit. Hogy odamentem a lakása eke ha már nem beszéltünk anyi ideje es megvártam es ajandekcsomaggal együtt amire rairtam hogy csak akkor fogadd el őszintén ha kibekulunk mosolygós fejjel és két idézettel. O azt mondta neki nem kell, majd elmentunk sétálni leirditotta a fejemet engem mégse hallgatott, és utána visszamentem az ajándékosarert es már bevitte magának

Ha en zaklato vagyok az ő szemében es mégse köszönte es bekulni sem akar akkor miért vitte be? Miért nem hagyta ott hogy majd hazavigyem?

Na wz volt a trükk. Egy zaklatotol vagy olyanról akit feljelentett nem fogadunk el semmit.

2022. aug. 24. 21:06
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Mert haszonleso ezt eddig is tudtad

Ne vedd pozitív válasznak

2022. aug. 24. 21:09
 34/48 A kérdező kommentje:

33as: De pont ez a bizonyíték. Nem azért mentem el hétfőn és vártam meg a lakása előtt hogy majd könyörögjek neki. Egy méregdrága gyümölcs kosarat tettem le neki oda. Azzal hogy bekuljunk ki vagy beszéljünk. Először látott engem msjd becsukta az ajtót,

Utána kijott es ordibalva mondta hogy tűnjek el onnan.

Majd végül elmentunk együtt sétálni és fenyegetőzött megalazott es stb

Másnap megyek vissza a gyümölcs kosarért mert neki nem kellett elmondása szerint, és beiite magának pedig smsben megirtam hogy hagyja akkor ott.

Majd felhiv engem rejtett számról egy férfi aki ennek a nőnek a párjának adta ki magát, hogy ha nem szállok le róla ez is ez lesz.

Utána mondtam ennek a nőnek hogy ez már fenyegetés.

Amikor hétfőn mondta hogy eladta az összes értékes dolgaimat, a pénzemet elkoltotte, és fenyegetőzött. És nyílt utcán mondta hogy a két szemembe hogy soha nem tekintett engem semminek, legyek öngyilkos, szívesen megnezne ahogy en meghalok es ilyeneket mondott.

Ezt megelozo talalkozasunk május legvégén volt, amikor olelkezve váltunk el egymástól. Utána ghostingolt én meg ezért kerestem őt végig nyáron de soha nem vártam őt még a lakása előtt mert nem volt hozzá bátorságom.

Majd egy rendőr ismimtol kérdeztem meg előző héten hogy mi legyen. Es ő mondta azt hogy próbálják vele beszélni és kibekulni vele.

De ha valóban van párja es volt is ennek a nőnek, akkor nekem miért mondta mindig is azt hogy szingli? És stb. És mondtam is neki hogy szerelmes vagyok bele és ő is belém. Tehát ez kihasznalas, megtevesztes, és haszonélvezes volt.

Ha én abból a célból hogy valakit azért zaklassak vagy keresek fel mert szeretnék tőle kapcsolatot vagy akármit akkor az zaklatás.

Ha én szerettem volna visszakerni a pénzt, vagy a dolgokat és megbeszelni vele normálisan a dolgokat az nem zaklatás hiszen a bíróságon úgyis mindketten ott leszünk. Ezt ő mondta.

Akkor már nem célszerű leulni egy 40 percet és atbeszrlni a dolgokat?

Nem. O fenyeget, zsarol es embereket bérel fel hogy engem bántsanak.

2022. aug. 24. 21:25
 35/48 anonim ***** válasza:
100%

A leírásod alapján még nem voltál nővel és ő volt az első aki az ajándékaidat elfogadta pl. pénz a megélhetésre, élelmiszer, pénz-pénz-pénz, stb.

Cserében 2 hétig elment veled sétálni, mozizni, éttermezni, kévézni és előtted lebegtette, ha kitartó vagy talán egyszer majd megfektetheted...

Mivel nem találkoztatok napi szinten lehetősége lett a kiszemeltjével párkapcsolatot kialakítani és már nem volt rád szüksége, így hónapokkal később már nem csicsergett veled telefonon és pénzt sem kért többet.

Több alkalommal közölte, hogy NEM-NEM, NEM és NEM, NEM AKAR VELED SEMMIT SEM!

Lehordott téged mindennek, a palija is elküldött már melegebb éghajlatra, a rendőrséget is bevontátok a szerelmi káoszodba, de még mindig azt kérdezed te vagy-e élete szerelme... A válasz: "NEM!"

2022. aug. 25. 07:01
 36/48 A kérdező kommentje:

35-os: Valamilyen szinten igazad van, egyben nem. Hogy velem soha nem közölte se azt hogy esetleg mindig is kapcsolatban volt, mert nekem szinglt mondott, se azt nem akar velem semmit.

Mivel se telon se írásban se smsben nem közölte azt gogy nem akar tőlem semmit, ezért kerestem őt egész nyáron.

És hétfőn lettem bátor hogy megvartam a lakása előtt hogy megzudjam hogy mi van.

De ő már nem a májusi dolgokat mondta, nem. O azokat mondta amiket csináltam nyáron, csakhogy nyáron már egytalan nem beszéltünk.

Ha tudatosan mondta volna azt májusban hogy nem kivancsi rám akar messenger üzenet akar SMS formájában akkor és be ba..OM el a nyaramat és nem lett volna ez az egész.

O azt írta nejem májusban és az volt a talalkozasunk hogy atoleltuk egymást, és mondta vigyázzak rá. Aztán messengeren annyit írt hogy nem ér rá most.

Ennyi. Ez volt az utolsó. Utána semmi kommunikáció nem volt köztünk most hétfőig.

2022. aug. 25. 08:16
 37/48 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem volt érthető 3 hónapon keresztül, hogy nincs válasz, az a válasz...?
2022. aug. 25. 08:19
 38/48 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg beteg vagy, keressél fel egy szakembert!
2022. aug. 25. 08:19
 39/48 A kérdező kommentje:

Tehát ezekszerint én ezt úgy veszem hogy pasikkal szórakozik és mindig más pasija van, azért egyedülálló és el egyedül gyerek nélkül..

És ha megun egy pasit vagy ha már lehuzott róla mindent akkor tovabblep.

És én vagyok az aki ezt nem hagyta vagy hagyja és lehet őt én most meghiusitottam. Nem tudom.. mindenesetre egyre rosszabb állapotban vagyok amiket mondott nekem hétfőn.

2022. aug. 25. 08:20
 40/48 A kérdező kommentje:
Én keressek fel szakembert? Az ilyen nőknek kell akik szórakoznak pasikkal és mások erzeseivel. És nem keresek fel szakembert. Mert nincs miért felkeresnem. Ha nem bolonditott volna nem lenne ez. O egy beteg nő akit kifogtam illetve ő írt rám. Nem én ő rá. Nem.hagyott békén egész márciusban azt mondogatta hogy menjek vele talalkozzak vele mert nincs kivel mennie.
2022. aug. 25. 08:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!