Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek egyes nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek egyes nők?

Figyelt kérdés

Megismertem februárban egy nőt nagyon kedvesek voltunk egymáshoz, nekem sosem volt baratnom korábban. Szerettem őt, megbíztam benne mindig én hívtam ot meg kajára meg Enni az ő keresere, munkát adtam neki, ajándékokat és stb.

Szerelmes lettem. De ez a nő irt rám februárban hogy szeretne velem csavarogni és szívesen jon.

Én jólelkű vagyok mindenkivel vele pláne az voltam.

Június elejétől egyáltalán nem vette fel a telefont és smsre sem válaszolt.

Aggódtam érte és végig kerestem őt egész nyáron a lakásán napi SMS telefon meg minden 2 és fél hónapos át.

Hétfőn odatettem a lakása elé egy ajandekcsomagot és megvartam őt csendben amíg kijon.

Udvozlokartyaval. Aztán rám csugta az ajtot majd ordított hogy mit keresek ott stb. Végül elmentunk sétálni és tudtunk beszélni 20 percet.

Ez alatt az idő alatt porig alazatt, hogy feljelentett zaklatasert az alkotmanybirosagnal, meg hogy ő engem nem is szeretett, és csak szabadidős partnerségnek használt, meg eladta az összes dolgaimat amit kapott tőlem, meg hogy legyek öngyilkos vagy akasszam fel magam és ilyeneket mondott végig az úton. Én meg szerelmes voltam. És ezt nem tudom feldolgozni.

Én csak szeretetre megértésre és törődésre vágytam, kedves voltam vele. Úriemberkent viselkedtem vele. És nem csak ki lettem használva de tönkretette a lelki világomat és nincs is kedvem már élni.

2022. aug. 24. 09:09
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
89%

"hogy legyek öngyilkos vagy akasszam fel magam és ilyeneket mondott végig az úton"

Normálisan is közölhette volna, hogy nem tart igényt a társaságodra. Az anyjuk p..ját az ilyeneknek.

2022. aug. 24. 09:26
 12/48 A kérdező kommentje:

Azt hogy legyek öngyilkos kétszer is mondta az úton. Akasszam fel magam. És tudjátok mit mondott amikor megkerdeztem tőle hogy miért tunt el? Miért nem beszélünk. Hogy mert amikor moziban voltunk májusban akkor én nem adtam önmagamat és ez neki nem tetszett. Amit nem értettem hogy hogy nem adtam önmagamat amikor filmet néztünk és akkor is én vettem neki mindent.

És rá következő napra meg 4szer találkoztunk de arra már érdekes módon nem emlékezett. Ezt mondta.

Meg hogy hogy legyen bizonyíték eladta a dolgaimat is és stb. És ezeket mind a szemembe mondta.

2022. aug. 24. 09:29
 13/48 anonim ***** válasza:
90%
Ez a nő már többször közölte, hogy nem tart igényt a társaságára, de a hapsi nem adja fel és jár utána, lesi.
2022. aug. 24. 09:29
 14/48 anonim ***** válasza:
65%
Bármire hivatkozva vagy akár indok nélkül is szakíthat ám egy ember. Nem kell utána ezt bizonyítania, hogy ezért és ezért te vagy az oka, mert akkor elfogadod. Láthatóan semmit nem fogadsz el és kötöd az ebet a karóhoz, hogy de te mi mindent adtál, fizettél, nem hibáztál, tehát neki kutya kötelessége lenne veled kapcsolatban lenni. Nem szeretne. Mégpedig azért, mert egyrészt jól esett neki kihasználni, majd lelépni, másrészt levette, hogy mániákus vagy.
2022. aug. 24. 09:31
 15/48 A kérdező kommentje:

13as: nem közölte sosem. Hanem megszakította q kapcsolatot. Ha közölte volna akar junisban hogy szia nem szeretnék már többet veled találkozni mert ezt is ezt csináltam vagy mert már nincs szükségem rád.

Ezt nekem nem írta meg.

Azért mentem utána végig nyáron.

De hétfőn volt az pont hogy megvartam a lakása előtt és adtam neki ajándékot.

2022. aug. 24. 09:36
 16/48 anonim ***** válasza:
95%
És te ilyen fogyatékos vagy, aki nem érti, ha nem kell a másiknak, csak ha elmagyarázzák? Kajak beteg vagy.
2022. aug. 24. 09:39
 17/48 anonim ***** válasza:
66%
Senki sem tette még helyre, ezért ilyen
2022. aug. 24. 09:40
 18/48 A kérdező kommentje:
És nem tudom ezt feldolgozni. Se azt amit csinált velem sem azt amit mondott hétfőn. És ennek még nincs vége ha feljelentett valóban ő elmondása szerint.
2022. aug. 24. 09:41
 19/48 anonim ***** válasza:
89%

Azért mentem utána végig nyáron.

Erről beszélek. Hogy mániákus vagy. Vége a nyárnak, te hónapok óta üldözöd a szerelmeddel.

Egyszer már leskelődés közben szembesültél vele, hogy az új hapsijával lejöttek, beültek az autóba és otthagytak. Mit vársz még? Írja meg levélben, hogy nem kíván veled a továbbiakban kapcsolatba lenni?

2022. aug. 24. 09:41
 20/48 A kérdező kommentje:
19es: neki nincsen pasija. Egyedül él. Ha lenne akkor vele lenne. De egyedül él. Ez egy ferjezetlen nincs gyereke, nincs tartós kapcsolata az sosem volt neki amikor beszéltem vele erről. Leghosszabb kapcsolata az 8 hónapig tartott. Én abban vagyok a hibás hogy kerestem őt végig nyáron, ő meg abban hogy ha már emberszamba vesszük a másikat akkor elmondta volna nekem a dolgokat. Ezzel most lelki világokat tette tönkre és önbecsülésemet.
2022. aug. 24. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!