Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álltalában az ismerkedésnél a férfiak vagy a nők a nyomulósabbak?
Személyiség függő. Nők és férfiak között is vannak nyomulósak.
Na, meg érdeklődés függő is. Nyilván, aki kiszemeli a másikat, aki szeretné megismerni a másikat, az sokkal aktívabb, nyomulósabb, mint az, akit kiszemeltek (főleg ha ő nem is érdeklődik a másik fél iránt.)
Mint ahogy nőben-férfiban van passzív, úgy aktív is.
Te milyen vagy és milyennel kezdesz, ez a lényeg.
Férfiként mondom, hogy szerintem a férfak 100× nyomulósabbak, 100x jobban törekszenek pl az ismerkedésre.
Nagyon jó lenne már az is ha a nők csak fele annyira lennének nyomulósak mint a férfiak.
Már az is jó lenne, de sajnos fele annyira sem.
Aztán persze van kivétel nem mondom, de csak nagyon elenyésző százalékban.
Csodálatos dolog, és öröm az egy férfinek, ha egy nő nyomul rá, de sajnos ezt nagyon kevés férfi tapasztalja meg.
Csak a legszerencsésebbek jut ebből a kegyből.
Csak a legszebb férfiak élhetik ezt àt.
Na látod 5- öske, ez valóban igaz.
Ha egy nő kezdeményez, abból valószínüleg lesz valami.
Mi férfiak ha merünk kezdeményezni, még majdhogy nem megvannak sértődve a hölgyek.
Hát hogy is jövünk mi ahhoz. Hát mit is képzelünk mi magunkról. Örüljünk ha nem rugnak belénk.
Nagyon nagyon nehéz ma egy nővel megismerkedni. Nagyon.
Ha én ezt nem tapasztalom meg a saját bőrömön, /mivel én is társat keresek / szerintem el sem hinném.
Szerintem ha hallomásból hallanám, nem hinném el, hogy lehetetlen ma a nőket megközelíteni.
Persze valószínű, hogy azoknak a férfiaknak, akik szépek, sármosak, izmosak, tökéletesek, azoknak valószínűleg könnyebb.
Mindíg a nő dönt.
Főleg a mostanság, mert a nő az luxuscikk lett.
Csak a legjobbakkal, legszebbekkel állnak szóba ma a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!