Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket mennyire zavar ha egy nő műszakilag
képben van?
Figyelt kérdés
Zavaró, vagy inkább tetszik hogyha a nő talpraesett és műszakilag is ért egy-két dologhoz? Gondolok itt arra hogy tisztában van azzal hogy mi alapján akar autót venni, esetlegesen tud hozzá olajat venni vagy magának alkatrészt vásárolni, stb. (Benzinszűrő, bármi egyéb.)
Érdekli az építészet és kicsit ért hozzá. Nem mérnök szinten, de képben van a dolgokkal és érdekli is őt. Vagy ha meg kell venni egy zárat, csaptelepet, tudja mit kell venni. Természetesen egyikhez sem szakember szinten ért!
Ez számotokra zavaró vagy taszító? Igazából arra akarok kilyukadni, hogy nem igazán lehet őt átverni és ki is áll magáért. Magyarul nem veszi be a két váltócsere "viccet" sem.:)
Még tetszik is, ha van rálátása műszaki dolgokra és nem az alapján rangsorol telefonokat, autókat... bármit, hogy milyen árcédula van rajta és mekkora a presztízs értéke. Az viszont nagyon visszatetsző, amikor racionálisnak tűnő, de egyébként pillanatok alatt megcáfolható érvekkel próbálja megmagyarázni, hogy ő miért éppen azt a drága kütyüt akarja megvenni és az miért jobb mint a másik, ami fele annyiba kerül, de kb. ugyanazt, ugyanúgy tudja.
2022. aug. 23. 09:27
12/37 anonim válasza:
"Vagyis hát én így tanultam. Mosni, főzni, takarítani, stb."
Ezek miért is csajos dolgok?
2022. aug. 23. 09:37
13/37 anonim válasza:
Egyedül akkor zavarna, ha ebből egyfajta versengést akarna csinálni, hogy "látod, én tudom azt, amit a nők tudni szoktak, de azt is, amit ti, férfiak, úgyhogy felsőbbrendű vagyok hozzád képest". És sajnos ismerek ilyen nőt!
2022. aug. 23. 09:37
14/37 A kérdező kommentje:
14. Általában a házimunka a nőé, a férfi dolga a szerelés, karbantartás, munka. Persze a nő is dolgozik, ugye a 21.században már ez az általános.
Vagy te arra gondolsz, hogy kozmetikus, fodrász, stb? Inkább ezekhez értsen? Hát, nem mindenki lehet cicababa, persze nem akarok általánosítani 😅
2022. aug. 23. 09:39
15/37 A kérdező kommentje:
15. Mindenképpen e nélkül értettem. Ugyan sajnálatos, ismerek ilyet én is.
2022. aug. 23. 09:39
16/37 anonim válasza:
“Általában a házimunka a nőé”
Ööö és miért is? A házimunkának puncija van, a szerelésnek meg kukija vagy mi? A házimunka egy kapcsolatban két emberé, lévén hogy mindketten ott élnek és mindketten halmoznak fel mosatlant, szennyest, koszolnak stb. Pláne ha mindketten dolgoznak is. Normális embernek nemtől függetlenül igénye van a normális, tiszta környezetre és ezért ő maga is tesz, nem csak és kizárólag a másiktól várja el.
2022. aug. 23. 09:56
17/37 anonim válasza:
Mivel a kézügyességem Mr.Bean és Jar Jar szintjén mozog, így nem árt, ha legalább a másik fél jó ezekben.
2022. aug. 23. 09:57
18/37 anonim válasza:
Az én férjem kifejezetten büszke rám, hogy megjavítom a mosógépet. Értek a kisebb elektronikai cuccok bütyköléséhez (gyerekkoromban sokat szerelgettem apukámmal). Érdekelnek a kocsik/motorok (az utóbbit ő nagyon nem szereti). A férjem előtti 2 kapcsolatomban is tetszett az akkori párjaimnak.
2022. aug. 23. 09:57
19/37 anonim válasza:
18: Egy normális kapcsolatban a két fél felosztja egymás között a teendőket. De ez nem kell hogy azt jelentse, hogy mindenki mindent 50-50 százalékban csinál. Ezért legtöbb esetben lesz amit az egyik fél vállal magára akár teljességében, lesz amit pedig a másik. Ne láss ott is elnyomást, ahol nincs.:)
2022. aug. 23. 10:06
20/37 anonim válasza:
Igen felosztják és nem is mondtam, hogy mindent pontosan 50-50%-ban kell, én csupán a kérdező azon mondatára reagáltam, amiben azt írja a házimunka általában a nőé, a szerelés/karbantartás meg a férfi. Na már most valami házimunka kb majd mindennapra jut, míg szerelni nagyon nem kell minden nap, de még csak minden héten sem, főleg ha nem kertes házban, hanem lakásban laksz. Így aztán elég nehezen jön ki az, hogy mindketten kiveszik a részüket a mindennapi teendőkből, mert az hogy a nő munka után mos-főz-takarít-vásárol-WC/mosdót sikál stb stb, míg a pasi eközben pl havonta 3x kicserél egy izzót a többi időben meg a telefont nyomkod, játszik, fekszik, az nem éppen nevezhető közös munkafelosztásnak.. szerintem legalábbis.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!