Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van valami gond?

Figyelt kérdés
Nekem sosem volt fényes gyerek korom, nem kaptam szeretetet senkitől.. rá térek a problémámra, hogy volt/van egy-két fiú az életemben akiket szerettem/ek. A baj az, hogy egyszerűen nagyon kényelmetlen ha pl. Hozzám bújik, megölel. Egyszerűen nagyon furcsa és rossz érzés akkor is ha kedvelem az illetőt. A testembe azonnal egy ilyen taszítás keletkezik, minél előbb szabadulni... félek is, nem bírom ha rám néz bárki is.. kényelmetlen az egész. A viselkedésem alapból, csendes, visszahúzódó... és legszívesebben egyedül lennék az egész világon. Sajnos nem mondanám magam normálisnak sokszor, nagyon pszichopata gondolataim/rosszabb esetben cselekedeteim vannak... De tényleg a lényeg, hogy ha bejön egy fiú is, és vágyok is rá gondolatban, élőben pedig tiszta gátlásos vagyok. Nem tudom, hogy pszichológus tudna-e segíteni....18l

2022. júl. 28. 00:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, főleg, hogy a problémád, nyilván valóan többrétű, nem csak az életed -e területét érinti. Ha középiskolás vagy az iskolapszichológus mindenképpen ajánlott, illetve magán úton is érdemes keresni.
2022. júl. 28. 00:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is sok önismeret, ido, es egy jo pszichologus sokat segithetne.

Nincs veled baj csak azt az erzelmi labirintust kelk megertened ami te vagy es annak alapjan part keresni. Aki nyilvan tisztaban lesz az adottaagaiddal: introvertalt, stb.

2022. júl. 28. 00:51
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Lelki gondokat pszichológus tud kezelni. Kérlek menj el hozzá ha tudsz. Ha nem akkor próbálj meg ilyen témában könyveket olvasni.
2022. júl. 28. 06:27
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Szeretetnyelveket tanuld meg.
2022. júl. 28. 08:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnos nem mondanám magam normálisnak sokszor, nagyon pszichopata gondolataim/rosszabb esetben cselekedeteim vannak..."

Ez amit írtál ami engem és másokat is kiakaszt!(igazi vörös zászló)

De a gátlásokat próbáld átlépni és élvezd a másik embertől kapott törődést, szeretetet!

2022. júl. 28. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!