Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan férfi aki hangos, feltűnő, magára vonja a figyelmet, lehet egyébként önbizalomhiányos?
Mindig józan amikor találkozunk.
Igazából a hajarol egyszer kérdezte, hogy jobb amikor rövid mondtam, hogy igen és ennyi.
Inkább a testalkatán látom, hogy aggódik folyton.
És nem úgy kell elképzelni, hogy mindig direkt mondogatná, szerintem teljesen természetesen jön belőle, hogy 15. alkalommal is szóba hozza szerintem kövér-e.
És közbe nem úgy nagyhangú, hogy bunkó vagy hasonlók.. hanem vicces, szeret hülyéskedni.
Csak valahogy furcsa nekem a kettő együtt. Hogy egyszerre tűnik úgy, hogy van önbizalom, aztán idővel kiderül, hogy eléggé aggasztja éppen hány kiló.
És tényleg neki sincs szerencséje a nőkkel.
Vagy, hogy régebben volt-e azt nem tudom, de most 40 évesen egyedülálló, gyerek nélkül.
Hasonló vagyok, csak nem vagyok kövér és hajam is van bőven.
Ha nincs szerencséje az ismerkedésben, akkor persze hogy aggasztja a haja meg a kinézete.
Én is hangoskodó és bőbeszédű vagyok társaságban, de belül aggaszt sok minden a kinézetemet illetően, ami ellen próbálok tenni, persze ezt rejtegetem, nem mondom senkinek, illetve ha valaki említi akkor elviccelem.
Belül sokszor vagyok elkeseredett és reményvesztett még ha nem is mutatom kifelé nagyon hiányzik egy társ. Az önbizalmam nem túl nagy, de ezt csak az tudja akinek bizalmat szavazok és megnyílok, ez nagyon kevés ember jelenleg. Megtanultam hogy nem szabad sebezhetőnek mutatkozni, így valójában nem sokan tudják hogy belül mit élek át.
16. Róla is tudom, legalábbis sokszor veszem le a szavaiból, hogy szeretne azért társat.
Viszont sokat beszélgetünk, hülyéskedünk, sűrűn flörtöl velem, szóval nem félénk ember azt leszámítva, hogy bizonytalannak tűnik a külsejét illetően..
De nem haladunk egyről a kettőre.
Ráérek kivárni, hogy mi lesz ebből, csak nemtudom egyáltalán van mire várnom?
Te mersz kezdeményezni a nőknél?
Persze hogy merek kezdeményezni, de nálam már az elején elhal a dolog így nincs miért aggódnom, 99%-ban nincs folytatás :)
Mit vársz mit tegyen? Nem lehet hogy nem jössz be neki és tényleg nem akar tőled semmit de megsérteni sem szeretne?
Én minden nekem tetsző nővel "flörtölök" akkor is ha ott a párja, de ez kb nem jelent semmit szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!