Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így valaki,mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így valaki,mire jó ez ?

Figyelt kérdés
Már egy ideje beszélgettünk,volt randi is 3x,nagyon jól sikerültek ,láttam rajta is ,mindig bújt hozzám, a kémia is működött volna ,de egyik pillanatról a másikra teljesen kifordúlt.Támadott,hogy én nem keresem ,én biztos nem akarok tőle semmit stb... Ő szabin van még ma is ,én végig dolgoztam,időm se nagyon volt beszélgetni (fodrász vagyok) .Mindig annyit kérdezett mikor érek haza,meddig dolgozom . Én mondtam neki gondoltam majd szóba hozza ,hogy találkozzunk.Nem így lett.Én vártam...Ezt játszottuk 3 napig amit megelégeltem.Egyik barátja itthon an azóta ha kellett ha nem mentek-jöttek,vitte magával mindig hova. Láttam nem volt rám vevő,és tényleg dolgoztam is amint időm engedte kerestem amit nehezen látott be ...szépen össze vesztünk és még neki áll feljebb . Ezt a viselkedést mire lehet vélni ? Fog még jelentkezni ?
2022. aug. 22. 11:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
45%
Álomnő lehetsz, hogy egy ilyen (ráadásul ön-)helyesbítést offenzívának veszel.
2022. aug. 22. 12:11
 12/28 A kérdező kommentje:
8 elöszőr azt írtad faszi.. te ordas nagy idióta vagy ,azt se tudod miket írkálsz össze vissza ...jézusom
2022. aug. 22. 12:11
 13/28 anonim ***** válasza:
66%

12. Igen, mert azt hittem, hogy TE vagy a faszi. Erre írtam, hogy "ha jó faszi vagy, akkor keresni fog". De mivel mondtad, hogy te vagy a NŐ, így mondtam, hogy akkor fordítsd meg a nemeket és úgy lesz releváns a válaszom:

"ha jó nő vagy, akkor keresni fog"

Érted már? Úh, baszki... vannak női fodrász ismerőseim, de ott nem csak a kés éles a fiókban...

2022. aug. 22. 12:14
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

🚩🚩🚩

Eszedbe se jusson szóbaállni vele, akkor se ha térden állva könyörög!!

2022. aug. 22. 12:15
 15/28 A kérdező kommentje:
13 látom ne tetszik ha valaki szóvá meri tenni ha hibázol és nem neked van igazad ...te se lehetsz a legélesebb kés a fiókban ;) nem ezt akartad mondani ? :))))))
2022. aug. 22. 12:17
 16/28 anonim ***** válasza:
68%
A válaszaidból ítélve (főként a 12-es választ alapul véve) meg tudom érteni, hogy miért csinálja ezt.
2022. aug. 22. 12:17
 17/28 A kérdező kommentje:
14 megfogadom ! :) Köszönöm!!!!!! ,csak kíváncsi vagyok fog e keresni és mire volt ez j ó ?!
2022. aug. 22. 12:18
 18/28 anonim ***** válasza:
72%
Fú, amit itt előadsz, hát... belövi milyen szintű kultúrával rendelkezel. És én még azt hittem el kell neked magyarázni tényleg, hogy ha így indul egy ismerkedés, akkor nem folytatjuk és kész. De kiderült, hogy neked ez a természetes közeged. Akkor sok sikert a hasonló színvonalú úriembereknél!
2022. aug. 22. 12:23
 19/28 A kérdező kommentje:
ide jössz kötözködni,utána meg még neked áll feljebb és le szólód a másikat ha nem hagyja magát...kapsz egy kocka cukrot !!!:)))
2022. aug. 22. 12:30
 20/28 A kérdező kommentje:
de érdemleges választ se tudtál adni, csak bele kötni az emberbe ,,,igy pofa és név nélkül egy anonim oldalon mindenki meg tudja csinálni azt amit te ...DE!!! nem vagy túl inteligens ha még a feltett kérdésre se tudtál egy ép kéz-láb választ adni de igen,velem van a gond !:)))))
2022. aug. 22. 12:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!