Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha valaki egyszerűen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha valaki egyszerűen a keresztnevén szólítja a párját és nem becézi sehogy?

Figyelt kérdés
Nagyon sokszor hallom, hogy sokan nevezik úgy a párjukat, hogy "drágám", "édesem", "kicsim", "nyuszi", "maci", stb tudnátok ti is a sort folytatni. Nekem ez nem jön be, az én személyiségemtől ez távol áll, a szüleim sem csinálták soha, mindenkinek van keresztneve, amit lehet használni megszólításként.

2022. aug. 22. 10:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj.
2022. aug. 22. 10:47
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
A nyuszi, maci meg társai szerintem is gázosak, de a szívem, édesem beleférnek a nem nyálas kategóriába. Viszont te úgy szólítod a párodat, ahogy akarod.
2022. aug. 22. 10:48
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem is cringe a becézgetés, én egyedül az "édesemet" használom, de azt is csak különleges alkalmakkor. Nálam a megszólítás egy "hallooood!"ból áll.
2022. aug. 22. 10:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
úgy nevezed a másikat, ahogy nektek tetszik
2022. aug. 22. 10:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. aug. 22. 11:07
 6/10 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Ha mind a két félnél ez a norma akkor nincs baj.

A gond ott kezdődik mikor a párom becézős fajta, én pedig anyukámat is a nevén írtam be a telefonomba.

Úgy oldottuk meg, hogy ő becézhet, ha nincsen benne kicsinyítő képző, én pedig beírtam egy szívecskét a neve után a telefonomba, valamint nem a nevén szólítom

2022. aug. 22. 11:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, a legtöbb becézés inkább szörnyűséges, mintsem kedves dolog.

Főleg az ilyen nyuszi, maci meg apum stb meg az ilyen jellegűek.

2022. aug. 22. 12:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Én sem tudnék becézni, a páromat sem. A keresztnevén szólítom, a teljes neve van a telefonomba írva, nem hívom máshogy, engem ezektől ráz a hideg. Persze elfogadom, hogy őt meg nem, és becéz engem, szíve joga. Szerencsére eddig egyik párom sem csinált gondot ebből.

2022. aug. 22. 21:28
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ez igen, mindenképpen baj.

A ketesztnével szólítás az nagyon hideg. Az jó a szomszédokkal, a kollegákkal, a barátokkal szemben.

Akibe szerelmes vagyok, azt mindenképpen becézgezem.

Virágszálam, tubicám, aranyom, kicsikém, nyuszikám, galambom, cicukám stb egyebek.

2022. aug. 23. 14:25
 10/10 anonim ***** válasza:
A sok 100%-osnak: nem is baj, hogy egyedül vagytok, csak elrontanátok egy érzékenyebb lelkű életét. És még ők a többség, egyenesen szánalmas.
2024. febr. 22. 10:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!