Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen életet álmodtál meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen életet álmodtál meg magadnak a magánéleted vonatkozásában? Megvalósult valamelyik?

Figyelt kérdés
Párkapcsolat, összeköltözés, eljegyzés, esküvő, házasság, gyerek..stb
2022. aug. 21. 09:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%

Ferj 3 gyerek, kisebb ház, és állandóan vendégek nálunk, pl férjem haverjai, szomszédgyerekek, állandó nyüzsgés, rengeteg otthoni programos, otthenkertes pörgős élet.(kb "arisztokrata" családbol származom, 2 ember nem volt nálunk szinte soha, osztalytarsak is nagyon max kisgyerekkori szülinapon, ha volt barátom be se johetett a házba stb nálunk allandó csend fegyelem rend honolt a kert is olyan, hogy a fűre sem lehet lépni kb. Úgy érzem másokhoz kéoest akik egyutt fociztak a szomszedkölykökkel, csintalankodtak, vagy az a pál utcai fiúk c konyv szerinti élet nekem nem adatott meg, es eléggé intro is lettem ez miatt es gátlásos is.tehat ennek ellenkezojerol álmodtam)

De felnove az intro sz.r f.s életem valosult csak meg. Ill azt viszem tovabb. Nem tudtam szoc.kapcsolatokat kiepiteni csaladot sem.

2022. aug. 24. 10:24
 12/16 anonim ***** válasza:
36%

*Folyt

Es gyerekként az hittem csak a szegényeknek olyan az élete ami zajlik, a gazdagoknak meg mind ilyen halott sivár.

Azaz nem is érdekelt a pénz, az anyagiak jo munkahely. Annyi eleg volt hogy atlageletem legyen es kesz. Nem torekedtem soha gazdagságra.

2022. aug. 24. 10:31
 13/16 anonim ***** válasza:
83%

Álom..rendes férj, nagy család, 2-3 gyerek, szeretetben együtt élni.

Valóság..egy fiam van és elvált vagyok.

2022. aug. 24. 19:05
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

-olyan munkahely amit szeretek

- legyen időm a hobbijaimra

-megtalálni a lelki társam akivel igazán összepasszolunk, megvan a kölcsönös igaz szerelem, kémia, összetartozás érzése

- eljegyzés 1 éven belül

- még 30 éves korom előtt, szűk körű decemberi esküvő karácsonyi hangulatban, 2 éves kapcsolaton belül

- a kedvesemmel közösen örökbefogadni egy kiskutyát

36 éves vagyok. Mindenem megvan amire valaha vágytam. Szeretem a munkám, vannak hobbijaim amikre van időm is. 24 évesen megtaláltam életem szerelmét, 2,5 hónap után kérte meg a kezem, 25 évesen mentem férjhez 1,5 év kapcsolat után, decemberben, olyan volt amilyet szerettem volna.

Most már 12 éve vagyunk együtt:) a kiskutyánk most lesz majd 3 éves❤️

2022. aug. 24. 19:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Boldog párkapcsolat, eljegyzés, házasság, gyerekek (1 kislány mindenképp), saját családi ház.

Párkapcsolat nem úgy alakult ahogy szerettem volna, házasok sose voltunk azóta külön vagyunk. Szép nagy családi házam megvan és 2 csodálatos fiam, talán még egyszer egy lányom is lesz ☺️

2022. aug. 24. 23:35
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Èn csak hatalmat akartam, a jó istennek, és vitya báttyának köszönhetően megkaptam. Üdv, Lölő
2022. aug. 25. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!