Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen életet álmodtál meg magadnak a magánéleted vonatkozásában? Megvalósult valamelyik?
Két gyerek, egy férj, nagy családi ház...
Naiv kis tini voltam. Ma már a pulya és a vidék gondolatától is hányingerem van.
A férj része megvalósult, ezzel gyakorlatilag az egyetlen dolog, amit a tinikori álmomban felnőttként is értékelhetőnek tartok. A többiért hálás vagyok, hogy nem úgy alakult.
Nekem megvalósult minden. Kislánykoromban ugyan sosem álmodoztam esküvőről, azok az álmok csak a kései tini korban, korai fiatal felnőttként jöttek. Későn érő típus vagyok :)
De ahogy kezdett alakot ölteni egy határozottabb személyiségem, úgy formálódtak az álmaim is, és szerencsére hosszú keresgélés után megtaláltam azt a partnert akivel ugyan olyan álmokat álmodtunk.
Úgyhogy megvolt minden lépcsőfok. Járás, összeköltözés, eljegyzés, házasság, most úton van az egyik legmegfoghatatlanabb kihívás, a gyerek.
A többit majd úgyis alakítja az élet.
Még nem valósult meg, mert ezeket nem 20 éves koromra terveztem. De jól haladok minden szempontból.
Szeretnék párt (ez van is), minimum 2 gyereket, közepes családi házat közepes/kis kerttel/udvarral valahol egy kisebb városban ami nincs messze nagy várostól.
Mindegyiket reálisnak látom mondjuk 30-32 éves koromig.
Aztán további párkapcsolati tervek: megmaradni nőnek az anyaszerep mellett. Ha nagyobbak a gyerekek újra kettesben nyaralni, addigis sokat randizni meg lógni a barátokkal, pont mint a szüleim -tehát van előttem minta, teljesen reális ez is.
Boldog családot akartam mindig is megteremteni. Szerető férjet, nagy családot, háziállatokat, kertes házat. Nameg élményeket, eljutni néhány bakancslistás helyre/programra.
Gyerek téren még nem tudom, mit tartogat a jövő, de a többi jól alakul. A férjem imádom, nemrég vettünk közösen házat, szép nagy kerttel amiben termelni szeretnénk, és van egy kutyusunk. Ezzel jól haladunk. Az élmények most kicsit emiatt háttérbe is szorultak, de bízok benne, hogy ami késik nem múlik.
Egyetem, ott megismerkedek valakivel akivel utána összeköltözünk, majd házasság, 30 évesen gyerek.
Valóság: egyetemen csak szerető, ugyhogy utána vissza szüleimhet. Pasik jönnek egymás után, néha egymás mellett. 30 évesen besokkalok, megállok egy idióta mellett, 34 évesen terhes leszek, hozzámegyek, aztán a gyerek születese utan ugy megromlik a kapcsolatunk (bántalmazó), hogy inkább hazajövök es beadom a válást.
Szoval az egyetem meg a gyerek végülis kipipálva, csak nem pont úgy ahogy terveztem...
100%-ban összejött. Csak annyit szerettem volna, hogy a hobbim legyen a munkám is és keressek vele sokat.
Gyereket nem szerettem volna sajátot. Ez is sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!