Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha sokszor mondja, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sokszor mondja, hogy ha lenne kapcsolata/párja akkor más lenne az jelent valamit?

Figyelt kérdés

Sűrűn beszélgetek mostanában egy férfivel, picit talán flörtölünk is.

Nem túl kapcsolat kompatibilis munkája van, például arra is mondta, hogyha lenne kapcsolata befejezné. De volt már erre többször példa.

Ezzel nekem akar jelezni, hogy nem csinálná?

2022. aug. 20. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:
78%
Kifogás 90%ban
2022. aug. 20. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:
87%

én is voltam nőként vmi hasonló szituban, csak ott a férfinak van párja.

de megkérdezte, van-e vkim, mikor mondtam nincs, akkor azt mondta, pedig kéne mellém valaki: barát, társ vagy szerető (!)...

gondolhatod, én is agyalni kezdtem...

aztán máskor az volt, h. beteg voltam, akkor is megjegyezte, kéne mellém vki, aki ilyenkor gondoskodik rólam.

aztán szóba került a házasság, mondtam, h. én sosem szeretnék megházasodni, erre megjegyezte, pedig az ember társas lény...

és én sem tudom hova tenni ezeket...

2022. aug. 20. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!