Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden kapcsolatban élő férfi sokszor mondja a párjának, hogy szeretlek?
Én személy szerint nem tulajdonítok nagy jelentőséget ennek a szónak, jobban mondva nem azzal szeretem a másikat szerintem, ha ezt sűrűn hangoztatom, amikor én azt mondom a páromnak, hogy jajj, de szeretlek, ahhoz nagyon különleges alkalomnak kell lennie, mert akkor van igazán varázsa. :) Volt egy 2 éves kapcsolatom, ahol a srác nagyon kis visszafogott, tutyimutyi, a kapcsolat végére mondhatni "papucs" stìlusúvá váló emberke volt, akinek a szájából naponta többször hangzott el ez a szó, én meg azt éreztem, ha nem.viszonzom, összetörik a szíve, és a végére már úgy éreztem nem is jelent ez a szó semmit.
Jelenleg is párkapcsolatban élek lassan fél éve egy olyan teljesen ellentétes beállítottságú férfival, aki már ismerkedésünk első szakaszaiban kijelentette, hogy ő sem szereti sűrűn alkalmazni ezt a szót, mert akkor oda a varázsa. Ettől függetlenül mégis naponta megszámlálhatatlanszor mondja, ami teljes mértékben nem zavar, mert én is imádom őt, de nekem ennek ellenére egyszerűen nem jön a számra ennyiszer a szó.
Félreértés ne essék, nem hülye p*csa vagyok, aki nem tud mit kezdeni a szerelemmel,csak egyszerűen nem értem, mi hozza ezt elő a férfiakból? Ilyenkor azt érzitek, hogy ezt mindenáron mondani kell, vártok-e erre a viszonzást? Röviden, ki hogy kezeli a "szeretleket" a kapcsolatában? :)
Ha túl hagyományos lesz, úgymond napi szinten 2-3-4x mindig mondja akkor elveszti az erősségét. (persze nem mindenki szerint)
Éreztetni kell, a másiknak éreznie kell hogy szereti őt a párját.
különben csak üres szavakról beszélünk.
Denis jól írja.
Manapság már túl lazán dobálóznak ezzel a szóval, lassan olyan lett mint a szia drága, amit lassan egyre több embernek mondunk. Értékét veszti ahogy írták.
De Semmit sem tehet gyakorlatilag az ember ha a másik úgy köszön el h szeretlek szia...m,ert ha te nem mondod akkor meg jön a durci meg a sértődés. És feltesz egy hülye kérdést ezen az oldalon, hogy " a párom nem mondta elköszönéskor h szeret, akkro nem is szeret?" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!