Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Minden kapcsolatban élő férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden kapcsolatban élő férfi sokszor mondja a párjának, hogy szeretlek?

Figyelt kérdés

Én személy szerint nem tulajdonítok nagy jelentőséget ennek a szónak, jobban mondva nem azzal szeretem a másikat szerintem, ha ezt sűrűn hangoztatom, amikor én azt mondom a páromnak, hogy jajj, de szeretlek, ahhoz nagyon különleges alkalomnak kell lennie, mert akkor van igazán varázsa. :) Volt egy 2 éves kapcsolatom, ahol a srác nagyon kis visszafogott, tutyimutyi, a kapcsolat végére mondhatni "papucs" stìlusúvá váló emberke volt, akinek a szájából naponta többször hangzott el ez a szó, én meg azt éreztem, ha nem.viszonzom, összetörik a szíve, és a végére már úgy éreztem nem is jelent ez a szó semmit.

Jelenleg is párkapcsolatban élek lassan fél éve egy olyan teljesen ellentétes beállítottságú férfival, aki már ismerkedésünk első szakaszaiban kijelentette, hogy ő sem szereti sűrűn alkalmazni ezt a szót, mert akkor oda a varázsa. Ettől függetlenül mégis naponta megszámlálhatatlanszor mondja, ami teljes mértékben nem zavar, mert én is imádom őt, de nekem ennek ellenére egyszerűen nem jön a számra ennyiszer a szó.

Félreértés ne essék, nem hülye p*csa vagyok, aki nem tud mit kezdeni a szerelemmel,csak egyszerűen nem értem, mi hozza ezt elő a férfiakból? Ilyenkor azt érzitek, hogy ezt mindenáron mondani kell, vártok-e erre a viszonzást? Röviden, ki hogy kezeli a "szeretleket" a kapcsolatában? :)

2014. márc. 10. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
akkor kell mondani, amikor a helyzet úgy kívánja. ha naponta kívánja, akkor naponta
2014. márc. 10. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha túl hagyományos lesz, úgymond napi szinten 2-3-4x mindig mondja akkor elveszti az erősségét. (persze nem mindenki szerint)

Éreztetni kell, a másiknak éreznie kell hogy szereti őt a párját.

különben csak üres szavakról beszélünk.

2014. márc. 10. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:
en is regen tobbet mondtam a baratnomnek (foglmam sincs miert, de jo volt vele megosztani). De aztan tortent egy tores a kapcsolatunkban, es most mar nagyon nehezen jon a szamra es nagyon ritkan mondom, vagy o mondja en meg egyetertek.
2014. márc. 10. 22:07
 4/7 ASOT ***** válasza:

Denis jól írja.

Manapság már túl lazán dobálóznak ezzel a szóval, lassan olyan lett mint a szia drága, amit lassan egyre több embernek mondunk. Értékét veszti ahogy írták.

De Semmit sem tehet gyakorlatilag az ember ha a másik úgy köszön el h szeretlek szia...m,ert ha te nem mondod akkor meg jön a durci meg a sértődés. És feltesz egy hülye kérdést ezen az oldalon, hogy " a párom nem mondta elköszönéskor h szeret, akkro nem is szeret?" :)

2014. márc. 10. 22:08
 5/7 kolosszus22 ***** válasza:
Nem, én nem szoktam, teljesen úgy vélekedek erről a dologról mint te kérdező, meg amúgy sem a szavak embere vagyok, inkább tettekkel érintéssel, csókkal, öleléssel fejezem ki az érzelmeimet. Sajnos viszont nekem eddig olyan barátnőim voltak akik ezt nehezen tolerálták, főleg a legutóbbi, na ő meg tipikusan az a lány volt akit folyton dicsérni kellett és igenyelte a szép szavakat, különben nem érezte a törődést és azt h szeretem, hiába mutattam ki, csak akkor hitte el, hogy szeretem, ha kimondtam.
2014. márc. 10. 22:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs nagy probléma ebből, legalábbis eddig azt éreztem. Soha nem voltam ez a nagy szeretlekes, sőt szinte frusztrál az is, amikor én kapom. Nekem egy összebújás, csokimegfelezés és társai sokkal inkább kifejezik ezt, akármennyire is gyerekesnek hangzik. :) Csak például mostanában egyre gyakoribb az, hogy a barátom mondogatja, hogy mennyire szeret, én adok egy puszit, és annyi. Mindennél jobban utálom azt válaszolni erre, hogy én is... Félek, hogy ez őt zavarja, főleg mivel ő se tűnt ennek a nagy szeretlekes típusnak, de mégis azt érzem, hogy viszonzást várna...
2014. márc. 10. 22:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Hejhó, látom már jó régen volt aktív ez a kérdés, de azért hozzászólok. Én több mint 2,5 éve vagyok együtt a barátnőmmel, és időnként ő sem mondja a bűvös szót. Egyébként ez szerintem az ember hangulatától/alkatától függ, nekem személy szerint pl. fontos, de igyekszem szabályozni magam, amikor jól esne és nem mondja :D. A tettekkel való éreztetés nyilván sokkal erősebb jelentőségű, viszont tényleg van olyan amikor az embernek tökre jól esne, ha a másik ki is mondaná. That's all.
2016. jan. 25. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!