Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy annyira felizgatott titeket valaki, hogy egész nap orgazmus közeli állapotban voltatok annak ellenére, hogy csak léteztek magatokban?
10
Nincs ezzel semmi gond. :)
Gyerekes alatt is inkább azt értették, hogy kezdő vagy. De ne érezd magad rosszul emiatt.
Hát, én tiniként ilyet nem éreztem.
- Most 31 évesen pár hónapja volt ilyen intenzív, hirtelen előtörő erős szexuális vonzalom, konkrétan hazaértem és muszáj volt maszturbálnom.
(Hozzáteszem, láttam a másikon, hogy vonzódik és alapból elég vonzó volt az illető..)
- Másik alkalom 30 évesen: itt nagyon sokáig évődtünk, ennek volt betudható. Itt abszolút a személyisége, pár tulajdonsága vonzott. Intelligens volt nagyon és olyan szépen, választékosan beszélt, hogy szerintem bárkit le tud az a pasas dumálni a bugyijáról.
- A 3. pedig egy régi plátói, akivel szintén pár hónapja jöttem rá, hogy ő is vonzódhat. Korábban sosem gondoltam rá szexuális vetülettel, de amióta rájöttem, hogy nem illünk, + hogy kölcsönös lehet a vonzalom, átalakult bennem erős vonzalommá. Nála mondjuk nem pont olyan ez mint az első 2-nél volt, nála max csak direkt ábrándozok el. Talán azért más, mert ő belé korábban bele is voltam zúgva..
Igazából nálam ez valszeg épp attól lett ilyen erős, hogy látom a másikon, hogy kölcsönös a vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!