Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan párkapcsolat ahol a felek sosem, vagy szökőévente vitatkoznak?

Figyelt kérdés
2022. aug. 18. 19:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
10. Ez még a tini kategóriában is ciki.
2022. aug. 18. 21:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatunk miatt nem szoktunk vitatkozni. Igaz még nem élünk együtt, de a legtöbb dologban egyetértünk. Viszont rajtunk kívül eső dolgokat meg szoktunk beszélni, érvekkel-ellenérvekkel. Ilyenekből jó viták szoktak kerekedni, mindketten élvezzük.
2022. aug. 18. 21:53
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

Igen, van. A párommal könnyű, teljesen chill, észérvekkel meggyőzhető bármiről, nem dacol, nem önérzeteskedik minden szaron, elvan a kis világában, elül a kis fenekén és értelmes gondolatokat ad elő.

Miről veszekedjek vele? Hogy hétköznap nem mosogat el, mikor rajta van a sor? Leszarom.

Exem olyan volt, mint egy bagzó macska. Folyamatosan azon téptem magam, milyen f*szságot csinál, amíg nekem nincs épp időm vele lenni, már megint mivel kapcsolatban jön rá a vakarózhatnék, hogy menjen. Nem bírt elülni a valagán egy nyomorult délutánra sem, mindig mást kellett a nyakunkra hívnia vagy mennie (én meg csapódok, tetszik vagy sem). Nem lehettem vele őszinte, mert egyből előjött belőle az önérzet, hogy "hőőőénaztánnemhagyom, hogy csicskíts", pedig nem akartam semmit, csak elmondani neki az érzéseit és hogy mennyire fáradt vagyok és mennyire szeretnék vele kettesben lenni és értelmes dolgokról dumálni, nem más hülye emberek hülye dolgairól.

Egy erős migrén volt az az ember. Naná, hogy állandóan veszekedtünk, mindent játszmának fogott fel, az őszinteséget is, ami ellen dacolni kell.

2022. aug. 18. 22:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Vita volt, veszekedés egyszer sem (2 év).

N 30

2022. aug. 18. 22:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
34 éves vagyok, 2 komoly, hosszú kapcsolatom volt, mindegyikben sokat veszekedtünk. Másfél éve vagyok együtt a mostani párommal, és egyszer sem veszekedtünk. Legalábbis ilyen ajtócsapkodos, szakìtós sosem volt. Apróbb viták természetesen voltak, de mivel nagyon jól tud kezelni, nagyon hamar megbeszéljük. Sosem hittem, hogy ilyen is lehet.
2022. aug. 19. 06:44
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi 7 éve vagyunk együtt, eddig összesen 2 nagyobb vitánk volt, veszekedni soha nem veszekedtünk.

A piszlicsáré dolgokon meg nem kapunk össze. Értem én itt a nem mosogattál el/széthagytad a cuccaid/elfelejtetted ezt azt/hangosan pislogsz típusú másoktól legtöbbször hallott vita témákat.

Nekünk is vannak amik tudnak bosszantani a másikban, de azt elmondjuk normálisan, aki hibázott bocsánatot kér, legközelebb odafigyel és ennyi. Vagy felnőtt ember módjára érvel amellett, hogy miért csinálta azt a valamit úgy ahogy.

De sosem emeltük fel a hangunkat, nem törtünk, zúztunk, szakítottunk, anyáztunk.

2022. aug. 19. 08:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Vitáink állandóan vannak, veszekedni nem szoktunk. Mondjuk a vitáink többsége nem komoly, de van, ami már egy éve tart 😂

Azt nem mondom, hogy soha nincs konfliktus, de azokat megoldani próbáljuk, nem egymásnak feszülve legyőzni a másikat.

2022. aug. 19. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!