Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az, hogy valaki idősebb pasikra gerjed, apa komplexusból adódik, hogy hívják azt, ha valakinek a fiatalabb pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
Nem 45 éves puma - tini fiú felállásra kell gondolni, hanem arra, ha egy nőnek főleg a vele egykorú, de inkább a fiatalabb srácok jönnek be (pl. 30 éves nő, ideálisan 2-3-5 évvel, max. 10 évvel fiatalabb srác). Ezzel együtt jár az, hogy 35 fölötti férfiak nem nagyon érdeklik. Vagy ez szimplán természetes? :D2022. aug. 18. 15:04
1/8 anonim válasza:
Az normálisnak tekinthető, nincs külön neve.
2/8 anonim válasza:
Azért nem mindegy, hogy 2-3 év vagy 10 év....
2-3 év simán belefér.
3/8 anonim válasza:
Ugyanilyen vagyok :D De nálam max 2-3 év. Nem tudom van e neve, teljesen normális.
4/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. 5 évvel fiatalabb a barátom. Mivel egyre gyakoribb jelenség, szerintem hamarosan név is lesz rá.
5/8 anonim válasza:
Miért mell mindenre címkéket aggatni?
Aki idősebbel van sem feltétlen komplexusos.
6/8 anonim válasza:
Ugyan itt ilyen jellegű nőket keresek.
24F
7/8 anonim válasza:
30 vagyok és a párom 3 évvel fiatalabb nálam. Nincs semmilyen fétisem, egy korosztály vagyunk. Inkább azon szoktam jót röhögni, amikor azzal jönnek, hogy 30-as nő mellé 40-50 körüli pasas való. Esélyük nem lenne.
8/8 anonim válasza:
Én 40 es pasi vagyok és 13 évvel fiatalabb barátnőm van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!