Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy visszatérő férfi ügyfelünk. Tegnap megjegyztem, hogy mostanában mindig akkor jön ide ha nem én vagyok. Poénosan kérdeztem is hogy,: Direkt kerülsz engem? Erre tökre zavarba jött. Mi lehetett vele?
11
te már csak tudod ki min röhög, épp mit csinál... menj el médiumnak, idióta!
Ez nem zavarbaejtő volt, hanem szimplán személyeskedő és gunyoros.
Ráadásul ő egy ügyfél, nem a szomszéd srác, és mégis mit kellett volna mondania erre a nyílt próbálkozásra?
Bár ha tkös lett volna, biztosan szépen helyretesz.
Gáz volt ez a hozzáállásod, nagyon nem poén az ilyen. És ha reagált volna rá, akkor mega azért nyávognál, hogy "Jaj, kikezdett velem az ügyfél". Gondolkodj, mielőtt "poénkodsz"...
Tuti kellemetlenül érezte magát miattad, tök nem tudta, mit reagáljon, de jobb, hogy nem ült fel a h*eségedre.
Feltunt neki, hogy hazas no letedre csorog a nyalad utana es ez kellemetlenul erinti. Ne is tagadd! Ha nem igy lenne, akkor:
- a kerdes az "Emberek" vagy a "Munka" kategoriaba kerult volna kiirasra.
- kerdest irtal ki rola.
Egyertelmu, hogy rajta kattogsz, de o ettol nincs elajulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!