Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem fura az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem fura az alábbi lány?

Figyelt kérdés

aki 32 évesen mást sem csinál csak reggel elmegy dolgozni, utána edzésre, aztán az otthoni munkáival foglalkozik. Ezen kívül olvas (szépirodalom, szakmai dolgok), 2-3 hetente színházba/moziba/kiállításokra, de úgy nagyjából ennyi.

Nem iszik alkoholt, nem dohányzik, nem jár bulizni, nem jár társaságba, nem találkozik senkivel sem pár közeli barátján kívül, nem szereti az édességeket, sőt, egy elég szigorú diétát követ.

Egyébként nagyon intelligens és jó a humora is, közvetlen, bármiről el lehet vele beszélgetni, de szinte percre kiszámolt életet élt és nem is igazán tűnik úgy, hogy ezen akarna változtatni.

Nektek mi lenne erről a véleményetek? Mennyire tartanátok red flagnek ezt a dolgot?

2022. aug. 15. 22:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebben semmi különleges nincs. Kb. én is így élek, kivéve a diéta és az édességek. De aki szigorú diétát követ, annak lehet egészségügyi oka is, nem csak fogyás vagy a sznobizmus. És a legtöbb diétába az alkoholfogyasztás sem fér bele.
2022. aug. 16. 08:24
 12/18 anonim ***** válasza:

Azért érzek némi ellentmondást.

Egyszer azt írod, hogy percre kiszámolt élete van, amibe a leírtak alapján a munkán, edzésen, és olvasáson kívül semmi nem fér bele. Aztán meg azt írod, hogy kb. a leglazább ember, akivel találkoztál. Most akkor döntsük el, hogy melyik az igaz. :D

De a lényegre térve: a merevség az mindenképp zavarna. Már ha erről van szó, mert ugye egyszer ezt írtad, egyszer azt. :D Próbálkoztam már olyan nőnél, akiben tényleg semmi rugalmasság nem volt, kb. 2 hétre előre már be kellett tervezni, ha valamit akarunk, stb. Nem véletlenül nem jöttem össze vele.

A többi része viszont egyáltalán nem zavaró. Sőt, nagy részük a jelenlegi barátnőmre is igaz. Nem cigizik, nem alkoholizál, nem drogozik. Ez miért is lenne probléma? Én inkább becsülöm emiatt. Bulizni nem szeret. Nos, ez egy olyan pasinak, akinek élete a bulizás, minden bizonnyal azonnali kizáró ok lenne. Nekem nem az. Én is jobban szeretem a más szórakozási formákat, vagy ha már mindenképp buli, akkor inkább valami szűkebb körű házibuli, mintsem egy fesztivál. Szóval ebben is egyezünk.

Ő sem él nagy társasági életet, van kevés számú közeli barátja, és ennyi. De ez miért kéne, hogy probléma legyen?

Az étkezési szokásaink viszont nagyban eltérnek. De ezt sem gondolnám bárminemű problémának.

Ami azt illeti, remekül megvagyunk egymással. Sőt, nem akarok túlzásokba esni, de ki merem jelenteni, hogy az összes eddigi kapcsolatom közül vele a legjobb.

2022. aug. 16. 09:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normalis az illeto. Itt a kerdezo a fura es redflages.
2022. aug. 16. 10:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Mit gondolsz a világról jó irányba halad? Na ha valaki nem olyan az lehet például egy lehetőség.
2022. aug. 16. 15:06
 15/18 Semuhi ***** válasza:
Enis ilyen akarok lenni csak fasziban
2022. aug. 16. 15:19
 16/18 anonim ***** válasza:
#13 de lehetséges, hogy a kérdező az maga az illető :D
2022. aug. 16. 16:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Egy hasonlóra vágyon! (mivel én is hasonló vagyok!)

Kicsit összecsiszolódnánk, és szép pár lehetnénk!

2022. aug. 17. 03:57
 18/18 anonim ***** válasza:
A legjobb feleség lehetne ezzel, nincs kivetnivaló benne. Szóval nem furcsa
2022. aug. 17. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!