Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem fura az alábbi lány?
aki 32 évesen mást sem csinál csak reggel elmegy dolgozni, utána edzésre, aztán az otthoni munkáival foglalkozik. Ezen kívül olvas (szépirodalom, szakmai dolgok), 2-3 hetente színházba/moziba/kiállításokra, de úgy nagyjából ennyi.
Nem iszik alkoholt, nem dohányzik, nem jár bulizni, nem jár társaságba, nem találkozik senkivel sem pár közeli barátján kívül, nem szereti az édességeket, sőt, egy elég szigorú diétát követ.
Egyébként nagyon intelligens és jó a humora is, közvetlen, bármiről el lehet vele beszélgetni, de szinte percre kiszámolt életet élt és nem is igazán tűnik úgy, hogy ezen akarna változtatni.
Nektek mi lenne erről a véleményetek? Mennyire tartanátok red flagnek ezt a dolgot?
Mi a baj vele?
Nem csinál más se? Ez egy teljesen normális életmód. Feltalálja magát egyedül is, “nem jàr társaságba”, de van pár közeli barátja. Ez sokkal többet ér.
Én is nagyon hasonló vagyok, mondjuk én néha iszom alkoholt, meg eszem édességet is, de az összes többi tulajdonság jellemző rám is.
Lehet, hogy fura vagyok, de hogy red flages is lennék, na ezen megsértődnék az tuti :D Sztem nagyon nem itt keződik a red flag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!