Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet bírni szeretet kapcsolatok nélkül?
Figyelt kérdés
2022. aug. 15. 21:22
3/11 anonim válasza:
Jó ideig el lehet vegetálni szeretetkapcsolatok nélkül, csak közben az ember nagyon bezárkózik és "tüskéket" növeszt. A magány elsorvasztja a lelket.
4/11 anonim válasza:
Felírok receptre 5 sört kocsmába fogyasztva, valamint egy munkahely váltást.
5/11 A kérdező kommentje:
A bezárkózást már érzem, illetve sokszor mogorva is vagyok
Nem voltam ilyen régebben
Nem vagyok jól, de a pszichológust/terápiát nem tudom kifizetni
2022. aug. 15. 22:14
6/11 anonim válasza:
5. tömegiszonyt, hiperérzékenységet és ADHD tüneteket már tapasztalsz magadon?
7/11 A kérdező kommentje:
A tömegben mindig szorongom
Nehezemre esik emberekkel beszélni
Rosszabbul teljesítek, nehéz koncentrálnom
Olvasok valamit és a második sor után már nem tudom miről szól az olvasmány
Elég régóta érzem ezeket
2022. aug. 15. 22:35
8/11 anonim válasza:
7. Üdv a klubba, keress legalább valami kattintgatós játékot, ahol van egy jó céh közösség, kezdésnek az is jó.
9/11 anonim válasza:
Sokáig ki lehet bírni, de semmiképpen sem fogja javítani a jellemed, ha folyamatosan fájdalmat érzel emiatt.
10/11 anonim válasza:
Olyan leszel, mint a talaj növényzet nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!