Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mennyi pszicho lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mennyi pszicho lehet itt gyakorin?

Figyelt kérdés
Vannak, akiknek az a mániájuk, hogy másoknak itt beszólogatnak ismeretlenül. Ha valakinek egy kérdés nem tetszik, lehet tovább pörgetni.
2022. aug. 15. 18:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak palikat sorolt fel, egy nőt is beleírt (kézszorítós)

:D

2022. aug. 15. 19:58
 12/19 A kérdező kommentje:

Amiket a 7-es írt, azok hülyeségek. Ezek olyan alapproblémák, amiket akár több ember is kiírhat. De én még a fingós bántalmazós kérdéssel nem találkoztam. :D

Amúgy meg mi értelme ennek az oldalnak, ha az ember nem írhat ki szabadon amit akar? De amit a legjobban "bírok", hogy amikor a kérdezőnek, akár trágár szóval is beszólnak, a modik meg semmit sem csinálnak. :D

2022. aug. 15. 21:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Valóban lehet néhány mentálisan igen sérült ember. Nem is olyanok akiket felsorolt egy előző válaszoló. Inkább olyan, mint amit már nem egyszer láttam: valaki teljesen idegbeteg lett mert valaki le merte pontozni a válaszát. Egyből-Gyere, beszéljük meg privátban!

Az ilyen az igazán problémás, vagy inkább rémisztő, hogy itt van köztünk, nem ezek az "ártatlan" trollok, meg egy témába beleragadtak.

2022. aug. 15. 21:08
 14/19 A kérdező kommentje:
Meg azt is bírom, mikor itt már valaki rögtön képet, személyes adatokat kérne(hol laksz stb.), mikor kiírom a problémámat. Pedig ilyen ismerkedős kérdéseket egyáltalán nem írtam ki.
2022. aug. 15. 21:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Sok kérdezőnek meg az a mániája, hogy egyet kell vele érteni. Pedig ha néha kinézne a kis válágból lehet nem lennének ezek a kérdések sem. Hisz ahogy látom sokszor már évek óta próbálgatja ugyanazt.

Szerintem sokkal kevesebb pszichopata van itt gyakorikérdéseken, tinderen, az utcán, a világban mint ostoba ember.

2022. aug. 15. 21:31
 16/19 anonim ***** válasza:
80%

#7 voltam

#15: az emberek nagy része itt pozitív visszacsatolàst vár a vàlaszàra , többség képtelen elfogadni vagy akár kezelni a kritikát, tipikus példák erre idèzőjel:

- megiszok este 1-2 sort , miért baj?

- 100 kg 170 cm magassàghoz kövérnek szàmít?

- vajon szerelmes belém a szeretőm ? ( a nős palizer 🙄)

- ha valaki szerelmes akkor nem kezd ki más nővel , ugye èn nem vagyok hibás hogy kikezdtem a sráccal ?

Csomó olyan dologgal kapcsolatban beirnak amiket:

- nem tudnak vagy mernek elmondani másoknak

- ugye igazam van típusú kèrdezők

- nagyon sokan úgy várnak visszajelzést hogy beböfognek egy mondatot, ha külsőröl van szó akkor nincs kép , ha pedig probléma akkor nem ismerjük a másik oldal vèlemènyèt

- tipikusan férfiaknál van az , hogy nőnek szemèlyesítve tesznek fel kérdéseket

Vannak a visszajezès vadászok

Vannak a panaszkodósok

Vannak akik közönségszavazat alapján èlnèk az èletüket ( ami valójában a két felső kategória kombinàciója )

Vannak az èrtetlenek , vagy tapasztalatlanok , vagy autisták , nem tudom

Amúgy azt mindenféleképpen vegyètek figyelembe hogy a Felnőtt párkapcsolatok kategória elég absztrakt abban az èrtelemben , hogy gyakran valamilyen èrzelmi impulzusra keresnek racionàlis megoldást.

2022. aug. 15. 22:17
 17/19 anonim ***** válasza:
17%

#7, 16, te persze nem vagy beteg, aki ilyen szinten itt bassza el az életét a gyk-n, hogy még a legapróbb fingásról is tudomásod van....

De azért felsorolod, ki mennyire retardált...

Ennyire egoista nem lehetsz.

2022. aug. 15. 22:27
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

#16 vagyok

Minden megvan a maga sztorija, én eleinte nagyon élveztem , fèlviccesen próbáltam segíteni , vagy ha beírt valaki valami baromságot akkor pedig trollkodva tronfolni.

Egy idő után azt vettem észre hogy ràszoktam , és hogy megjegyzem másoknak a dolgait, mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy egy idő után nincs semmi új a nap alatt, a kérdésben lévő adatok változnak ( "nem 20 , hanem 25, nem az utcán néz hanem a buszon , nem 4 évig voltak együtt hanem 8 , nem nettó 400 kell a nőnek , hanem 800 ", stbstbstb)

+ Javított a kommunikációs kézsègemen , mióta itt vagy sokkal jobban / gyorsabban reflektàlok

2022. aug. 16. 09:53
 19/19 anonim ***** válasza:
92%
azt a nőszemély sem százas, aki mindig arról ír ki kérdést, hogy az exének miért van jobb élete mint neki, mert az új nőjét felcsinálta és el is vette feleségül D
2022. aug. 16. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!