Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első párkapcsolatod?
Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 20:08
11/28 anonim válasza:
Ha a béna randizgatás kapcsolat, akkor 16, ha nem, akkor 18.
12/28 anonim válasza:
14
Mákom volt nagyon, mert komoly igazi szerelem volt
14/28 anonim válasza:
16voltam, most 22 vagyok és még mindig tart. :)
16/28 Kólauborkával válasza:
15, de azóta nem is volt, egyszerüen analfabéta vagyok egy párkapcsolathoz, eleve nem is értem az ellenkezö nem gondjait bajait, bár öszintén a velem egy nemüek is olyan dolgokon tudnak problémázni, amiben én még a problémát sem vagyok képes meglátni, nem hogy megérteni… barátaim azért szerencsére vannak.
17/28 anonim válasza:
14. Elég komoly volt, a koromhoz képest, bár koravén tini voltam.
Három évig tartott, a végén az exem megkérte a kezem is, de beláttam, hogy hiába komoly, 17 évesen éretlen lettem volna így is a házassághoz.
18/28 anonim válasza:
7-es válaszát akár egy az egyben is bemásolhatnám: 21 voltam (egy hónappal 22 előtt), és bár a tapasztalatok miatt nem bántam meg, hát ööö, nem volt valami jó hatással a lelkemre és az idegrendszeremre a "jóember". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!