Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért beszél így a páromról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél így a páromról?

Figyelt kérdés

Elváltam a nárcisztikus férjemtől. Nem mentem vissza hozzá, hiába kért. Lett egy párom, lett neki is. A közös gyereknek állandóan piszkálja a páromat. A volt férjem f egy kétkezi munkás, az új párom szintén. És állandóan parasztnak hívja, a gyerek előtt is. Mintha ő különb lenne. Pedig nála nagyobb parasztot nem hordott a hátán a föld.

Pedig mondtam már neki, hogy sepregessen a saját portáján, mert az ő párja sem jobb, a volt férj elköltözése után 2 héttel már az én volt férjem élt velük, a csajjal, meg a csaj gyerekeivel. Én mégsem bántom azt a csajt, pedig le lehetne k...zni,vagy bármi. De miért bántanám.

2022. aug. 11. 19:05
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Annyi hozzá tartozik a dologhoz, hogy a fiam szívesebben van a párommal, mint a saját apjával. Lehet az apja féltékeny?
2022. aug. 11. 19:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy nárcisztikust akarsz megérteni?
2022. aug. 11. 19:11
 3/13 A kérdező kommentje:
Á, csak annyit, miért jó neki, ha a gyereknek beszél így. Meg j kérdezi, hogy remélem te nem akarsz ugyanilyen paraszt lenni.
2022. aug. 11. 19:15
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Feltekeny a gyerekre
2022. aug. 11. 19:20
 5/13 A kérdező kommentje:
A saját gyerekére? Tett róla, hogy a fia ne legyen rá kíváncsi. Sosem foglalkozott vele. Most meg azt látja, hogy az apja két úgyszólván u idegen gyereket tutujgat. Úgy, ahogy őt sosem. És képes azt hazudni a gyerekének, hogy ő csak ritkán alszik a csajnál. Holott minden este ott van. Nem értem ezt sem, miért nem lehet megmondani neki. Bár most többször látta, hogy napközben, késő este éjjel is ott áll az apja kocsija annál a nőnél
2022. aug. 11. 19:28
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván sértegetni akarja, mert jólesik neki. Ha a gyerek nem rezonál rá, akkor neked sem kellene.

Mennyi idős a gyerek? Eljön az a kor, amikor már nem akar odamenni, a gyerekek nem hülyék, nem kifizetődő, amit az exed csinál.

2022. aug. 11. 19:29
 7/13 A kérdező kommentje:
13 éves. Nem is akar menni, úgy kell győzködni. Állandóan piszkálja a gyereket is. Mert neki az agyában van egy kép, hogy mikor megfelelő egy ember. Mi nem esünk bele. És tényleg nem fogja fel, hogy elvadítja a saját fiát.
2022. aug. 11. 19:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem te már írtál erről kérdést, nem is egyet. Ő volt az, aki nem akart szemüveget csináltatni a gyereknek a nyaraláson?

Ki ne találd már, hogy a 13 éves gyerek, majd késő éjjel magától azt lesegeti, hol áll az apja kocsija!🤦🏽‍♀️ Szerintem itt te nem tudsz elszakadni a volt férjedtől.

2022. aug. 11. 19:59
 9/13 A kérdező kommentje:

Én nem írtam ki még kérdést.

Nem, persze, nem egyedül volt. Moziból jöttünk haza, akkor mentünk el a volt férjem új barátnője háza előtt. És a fiam állapította meg, hogy ott van apa.

2022. aug. 11. 20:02
 10/13 anonim ***** válasza:
Dehát minek mászkáltok a volt férjed háza előtt? Máshol nincs mozi?
2022. aug. 11. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!