Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan ember, akinek nincs párkapcsolata és nem is akar?
Sokkal jobb egyedül
Ki akar egész nap minden este valakivel lenni, alkalmazkodni hozza, veszekedni meg minden ilyen szar dolgot?
Ez is csak társadalmi elvárás hogy házasodhatnak meg mer’ az kell meg az a menő 🤦🏻♀️
Van, például én, és nem is akarok párkapcsolatot, csak egy barátnőt! A szavak szó szoros értelmében.
F/47.
Nekem többé-kevésbé folyamatosan volt barátnőm 15 éves koromtól kezdve. Az utolsóval 30 éves koromban szakítottam, ugyanazért mint a többivel. Néhány év alatt mindig kiderül, hogy alkalmatlan vagyok egy párkapcsolatra, sokkal jobban érzem magam egyedül, stb. Szóval már én se akarok, teljesen felesleges lenne megint erőltetni.
33F
A tesómnak nincs , nem akar, és soha nem is volt kapcsolata. 40 éves.
Az okát nem tudom, de nem is tartozik rám, + nem is érdekel. Az ő dolga, egyedül rá tartozik.
Én 24 évesen, 12 éve jöttem össze a férjemmel, és előtte is volt pár kapcsolatom. Szóval teljesen mások az igényeim mint a nővéremnek.
De nincs ezzel baj. Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!