Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van olyan ember,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan ember, akinek nincs párkapcsolata és nem is akar?

Figyelt kérdés
2022. aug. 11. 18:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
8%
Van, de hazudik.
2022. aug. 11. 19:03
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
A Szomszédnénim olyan volt. És teljesen boldog életet élt férfi nélkül!
2022. aug. 11. 19:03
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is, imádom az egyedüllétet, egy életet le tudnék élni így. :D
2022. aug. 11. 19:12
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen időszakom. Illetve olyan sose volt hogy úgy gondoltam sose akarok majd, de olyan igen, hogy "most nem" és ez úgy 20 éves koromig tartott.
2022. aug. 11. 19:26
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

nagybátyámat az anyja+apja mindig maga mellett tartotta, sose járt ismerkedni, beosztották az összes szabadidejét.. hétköznap a munka volt 2-3 műszak egész életében, hétvégén a kert.. mert milyen már hogy üresen áll. Aztán eltelt az élete.. 55+osan anyját ápolta vagy 8 évig. Arzheimer. 63 évesen meg már hova ismerkedjen állítása szerint? megszokta az egyedüllétét.

Egyik tesómnak volt kapcsolata, de elvált. Semmit se tanult belőle.. szerinte nem az ő felelőssége volt a válás.. ja persze, csak ő meló után meg hétvégén játszani akarsz a számítógépen az asszony meg utazni. Persze még 1x nem akarja megégetni magát. Szerinte "egy számítógépes játék több élményt ad, mint egy hús vér nő" .. ezt ő mondta válása után.

Másik tesóm, meg szerintem nőgyűlölő és mellé még antiszoc is valamiért. Robotmunkát végez sor mellett, állítása szerint van hogy napi 8 órán keresztül senkivel se beszél, kiéve a reggeli eligazítást, meg 1-2 szót a szünetekben, de külön eszik a többiektől. Szerinte minden nő egy r**anc, én még nem hallottam tőle elismerő szót, dicséretet, amit nőre mondott volna.. mondjuk semmilyen embert nem tud elismerni.

2022. aug. 11. 19:27
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
15. Szép balesetek. 😕
2022. aug. 11. 19:33
 17/31 anonim ***** válasza:
82%
Nekem nincs párkapcsolatom, nem is volt, elvileg nem is akarok, de ez csak álca, mert valójában szeretnék, csak van egy hátráltató tényezőm, ami alapból befigyyel negatívan. Amúgy meg mindig a nő dönt, tehát eddig senkinek sem kellettem:(.
2022. aug. 11. 20:08
 18/31 anonim ***** válasza:
46%
Én se akarok, volt több hosszú kapcsolatom nem kell még több csalódás. Szeretőim vannak több is, sokkal kényelmesebb szabadabb jobb az életem így.
2022. aug. 11. 20:51
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Bár házasságban èlek, de ha ennek vége lenne, nem kène több párkapcsolat.
2022. aug. 11. 22:05
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
19. Mesélj! :)
2022. aug. 11. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!