Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan ember, akinek nincs párkapcsolata és nem is akar?
nagybátyámat az anyja+apja mindig maga mellett tartotta, sose járt ismerkedni, beosztották az összes szabadidejét.. hétköznap a munka volt 2-3 műszak egész életében, hétvégén a kert.. mert milyen már hogy üresen áll. Aztán eltelt az élete.. 55+osan anyját ápolta vagy 8 évig. Arzheimer. 63 évesen meg már hova ismerkedjen állítása szerint? megszokta az egyedüllétét.
Egyik tesómnak volt kapcsolata, de elvált. Semmit se tanult belőle.. szerinte nem az ő felelőssége volt a válás.. ja persze, csak ő meló után meg hétvégén játszani akarsz a számítógépen az asszony meg utazni. Persze még 1x nem akarja megégetni magát. Szerinte "egy számítógépes játék több élményt ad, mint egy hús vér nő" .. ezt ő mondta válása után.
Másik tesóm, meg szerintem nőgyűlölő és mellé még antiszoc is valamiért. Robotmunkát végez sor mellett, állítása szerint van hogy napi 8 órán keresztül senkivel se beszél, kiéve a reggeli eligazítást, meg 1-2 szót a szünetekben, de külön eszik a többiektől. Szerinte minden nő egy r**anc, én még nem hallottam tőle elismerő szót, dicséretet, amit nőre mondott volna.. mondjuk semmilyen embert nem tud elismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!