Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! 25 éves korotokig hány férfivel jártatok és hánnyal etyepetyéltetek?
Figyelt kérdés
2022. aug. 10. 20:23
11/18 anonim válasza:
2-vel jártam, és 5-el feküdtem le. De mivel 20 évesen ismertem meg a férjem, ezeket a számokat is addig sikerült összehozni, utána már nem változtak.
12/18 anonim válasza:
Az átlag szám olyan 100 lehet, ezeknek a faxkörhintázóknak. :D
13/18 anonim válasza:
4 és féllel jártam (azért a fél, mert az egy 2-3 hónapos randizás féleség volt, nem igazán kapcsolat)
2-vel "egyepetyéltem".
14/18 anonim válasza:
5- el jártam, 2 alkalmi volt, azaz összesen 7- el feküdtem le. 25 évesen mentem hozzá a 7.- hez, ő lett a férjem, vele 24 évesen jöttem össze, ( 1,5 év után házasodtunk).
36/N
15/18 anonim válasza:
3567
6892
Mindet strigulaztam egy tetkoval.
😂😂 Ja nem.
16/18 anonim válasza:
Etyepetye🤣:6
Kapcsolat: 3
25 felett csak a kemény, erős jellemű férfiak hoztak már lázba, a mai felhozatal meg elég gyenge ilyen téren, szóval inkább a minőségre mentem, mintsem mennyiségre.
17/18 anonim válasza:
Kapcsolat: kb. 15
Entyempentyem: kb. 100
18/18 anonim válasza:
Még nem töltöttem be a 25-öt, lassan a 24-et fogom de szerintem addig nem nagyon fog változni a helyzet szóval válaszolok. Kapcsolat: 2, etyepetye: 1 (ha a kapcsolatokat nem nézem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!