Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik itt rendszeresen "szintek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt rendszeresen "szintekkel" jönnek, azok komolyan gondolják?

Figyelt kérdés

Ha kell, linkelek rengeteg kérdést, rengetegszer láttam, hogy itt sokan úgy tesznek, mintha tényleg egy általánosan létező dolog lenne az, hogy az emberek szintekre oszthatók, és ebből nyilvánvalóan következik, hogy egyik jobb, mint a másik. "Kizárt, hogy ha ilyen és ilyen vagy, akkor összejönne veled egy olyan", "add lejjebb", "nem a szinteden keresel" stb. Ezt mégis hogy kéne értelmezni, ha minden ember egyenlő?

Ha ez tényleg így van, akkor viszont nem létezik szerelem, nem léteznek érzelmek, az ember nem is ember többé, csupán egy ócska termékké züllött, kényszeresen túlértékeli saját magát, és vak a felszínen, az anyagon túli világra.

A kérdés komoly: Miért van szükség a kényszeres kategorizálásra, tetszőleges szinteket kialakítani csak azért, hogy jobbnak, többnek érezzük a saját nyomorult életünket, miért kell még egy módon eszkalálni a már egyébként is egészségtelen mértékű társadalmi feszültségeket?

2022. aug. 10. 20:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
14%
Az irodista nők is szoktak kakilni, de azért jönnek a szintjeikkel...
2022. aug. 10. 21:51
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Ez azért is baromság, mert nincs egy objektív skála. Akik itt szintezgetnek volt, hogy csatoltak linket a szintekről. Én megnéztem. Minden szinten volt olyan, akit pár "szinttel" lejjebb/feljebb rajtam volna. Úgy 5 és 10 között, pedig legalább egy minden sorban, akit nem is kicsivel. Hiába 9, nálam bottal se kategória, egy hatos, meg lehet, hogy álmaim pasija. Szerintem nincs olyan ember, aki ha megnézi teljesen egyetértene az egésszel. Tehát a szintezés szubjektív. A legtöbb pár nincs egy szinten, mégis összejöttek. És ez még csak a külső! Ha azt is hozzávesszük, hogy a mérnöknek egy diploma nélküli "szint alatti", akkor szinte nem lenne pár, akik "egy szinten vannak".
2022. aug. 10. 22:13
 13/20 anonim ***** válasza:
68%

11

Micsoda érvelés! Igazi zseni lehetsz.

2022. aug. 10. 22:29
 14/20 anonim ***** válasza:
21%

"az ember nem is ember többé, csupán egy ócska termékké züllött"

Ez kellett nektek '89-ben, egyetek meg.....

38F incel

2022. aug. 11. 11:17
 15/20 anonim ***** válasza:
48%

14

Igen, köszi, nagyszerűen megvagyunk. 😊👌

2022. aug. 11. 11:22
 16/20 anonim ***** válasza:
17%

Akinek nincs lelke vagy elvei az vidámkodik igazán egy lélektelen rendszerben.

Az opportunista szarok, az ügyeskedő bűnözők és a "lépd át, taposd el a többieket!" felfogásban nevelkedők világa ez. Ma A dolgot vallják, ha 3 fillérrel többet kapnak a B dologért, akkor holnap át is áll az "örök proli", akik anno is annyira vették komolyan pl. a hungarizmust, hogy azonnal cserélték a lobogót kommunistára, mikor az érte meg jobban.

2022. aug. 11. 13:26
 17/20 anonim ***** válasza:
72%

16

Vagy egyszerűen nem balfaszok. Ez is egy lehetőség.

2022. aug. 11. 14:03
 18/20 anonim ***** válasza:
17%

17.

Na igen, ezt az érvet általában pont azoktól hallani, akik a létező legalacsonyabban állnak a morális értékek terén. "Há' megveszlek kilóra öreg", "kit érdekel az igazság? A pénz diktál, ÉN DIKTÁLOK BUHAHA", "Úgyis megvásároljuk, azt is amit nem lehet".

Undorító egy világ ez. Nekem is van pénzem már (szerencsére egyre több), de ez akkor is undorító marad, és bármit, de ehhez az ideológiához sosem csatlakoznék. Mázli, hogy létezik tisztességes út is - igaz a "csapassuk a béemvéve'", az állandóan fanyalgó sznobok meg a lilazakós vidámkodók nem ezt járják.

2022. aug. 11. 14:14
 19/20 anonim ***** válasza:
79%

Nyilván.

Ha az ember nem picsogja el minden nap a Gyakorin a posztkomcsi "régebbmindenjobbvót" sirámot, annak egyetlen oka természetesen csakis az lehet, hogy morális értékek terén alacsony szinten áll. Hát hogyne.

2022. aug. 11. 14:27
 20/20 anonim ***** válasza:
85%

Ne felejtsük el, hogy irodán férfiak is dolgoznak és nyilván ők is esendő emberek, nem azt írtam, hogy nem! Csak annyit mondtam ezzel, hogy nem feltétlenül lesz közös témája azzal, aki általános iskola után elment egy gyárba felmosni.

Vagy nem feltétlenül fog olyan ember tetszeni neki, akinek van tíz foga, de azt sem mossa.

Ez csak néhány példa a sok közül...

2022. aug. 12. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!