Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt sírok már fél órája. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt sírok már fél órája. Mit tegyek? Miért haragszik rám?

Figyelt kérdés

A barátommal tegnapelőtt összevesztünk. (lényegtelen h. min.) Ma feljött msnre, rámírt, és onnantól semmi...Inkább már nem is írtam neki, lejöttem msnről :S Miért csinálja ezt velem? Arra gondoltam, írok neki egy verset, amiben minden ott van, amit szeretnék elmondani neki...Félek, hogy soha többé nem találkozunk, mit tegyek? Nem akarom elveszíteni...

18L 18F (1 évejárunk)

2010. szept. 23. 14:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Gyökerek...
2010. szept. 23. 15:42
 12/14 anonim ***** válasza:

először is várj egy kicsit! Kell egy kis idő míg mind a ketten lenyugodtok. várj egy napot kb. csak utána keresd.

Ha nem akar veled beszélni, akkor írhatsz neki egy levelet, vagy akár egy verset is.

2010. szept. 23. 16:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi vagyunk gyökerek? T sírsz mint egy kis idióta, aki annyit nem képes megtenni hogy felemelje a telefont, csak msn-en képes kommunikálni a "párjával", sőt még ott se, inkább behisztizik és lelép.. 18 éves korod ellenére elég gyerekesen tudsz viselkedni.
2010. szept. 23. 22:07
 14/14 kuleszmulesz ***** válasza:
Mert bőg ahelyett, hogy rohannál hozzá, te idióta!
2010. szept. 23. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!