Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. éjszakákat sírok át miatta. Mi legyen? Megmondjam, ne mondjam?
Figyelt kérdés
A bátyám legjobb barátjáról van szó akivel eléggé jóba lettünk és sokat beszélünk már 2 embernek is azt mondta hogy járunk de valószínűleg csakk poénból...én szeretem télleg... most féltékeny lett az egyik barátomra... akit nem is mondanék a barátomnak csak rám van bukva és ráadásul az osztálytársa...megmondjam neki hoyg szeretem? voltunk moziba meg minden de elég érzelmetlen pasi...de én mégis belezúgtam...suliba rámkacsint ( mivel egy suliba járunk) és én télleg szeretem....mi legyen ???2011. jan. 9. 22:25
2/8 A kérdező kommentje:
de én iszonyatosan félek attól hogy ő nem így érez
2011. jan. 9. 22:29
3/8 anonim válasza:
Ha féltékeny vagy, akkor biztosan bejössz neki. Ne légy gyáva :)
17/F
4/8 anonim válasza:
Akarom mondani ő a féltékeny*
előző voltam.
6/8 anonim válasza:
ha nem csinálsz semmit akkor nem fog történni semmi, gyerünk, ne aggódj, legfeljebbb megbeszélitek és csak barátok lesztek, de ha jól megy minden akkor nagyon boldog leszel
7/8 anonim válasza:
ha valamit szeretnél azért tenni is kell valamit. Menny és beszélj vele. jobb megtudni hogy most mi is van minthogy találgatni és reménytelenkedni stb. MENNY ÉS BESZÉLJ VELE! tuti összejön :)
8/8 anonim válasza:
nyugi kis csaj.
mond el neki.
nem véletlenül féltékeny.
lehet lesz belőle valami.
tedd meg ha nem is az a fiú aki rád van bukkva annál bizti van esély.
de majd drukkolok :) csuli
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!