Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiraktam ezt a képet és odakommentelt az expasim egy szívet. De közben már van alakulóban barátom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem váltunk el haragban az exemmel viszont mióta szakítottunk nem írt és nem jelentkezett. Kicsit felkavart.
Írt egy másik kommentet ezekkel az emojikkal is: 🍫🍑
Ezt momdjuk nem értettem, a barack része oké, a másikat nem tudom miért írta.
2022. aug. 8. 20:56
11/16 anonim válasza:
Töröld a kommentjét
A segged meg teljesen felesleges volt feltolteni
12/16 anonim válasza:
Szemrevaló az a rottyantó az biztos. A csoki arra utal hogy tudod "csokis" lesz a szerszám kicsit ha beteszi neked oda. Az emoji alsó része a piros papír a vérrel teli farok töve, a kibontott papírgallér a fityma, a csoki meg az "összecsokizott"makkot jelenti ebben a szimbólumban.
13/16 anonim válasza:
Azta, utolsó. Szerintem írhatnál egy következô rész “A Da Vinci-kód"-hoz.
14/16 anonim válasza:
Falnám a farát, mint disznó a darát!
15/16 anonim válasza:
da Vinci-kód, de minden szimbólum csokis fityma
16/16 A kérdező kommentje:
#12 Fúj ez nagyon undi. :)
2022. aug. 9. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!