Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyen egy 30 férfi a nők miatt (mert elvárják) lakást, ha a felmérés szerinti összeget teszi félre havonta 30 éves koráig, és kb 5.5-6 millióig jut el, ami egy beugró, 35 milliós lakás 30% os (kb 10 milla) önerejéhez sem elég?
2022. aug. 8. 10:34
11/18 anonim válasza:
Én 28 évesen vettem egyedül egy budapesti családi házat, nem vagyok gazdag, viszont piacképes karrierem van.
Soha egyik partneremet sem érdekelte az első találkozások alkalmával az anyagi helyzetem, szerintem Te nézelődsz rosszul, vagy szeretnéd erre fogni.
12/18 anonim válasza:
#10 Mutass már lakást vidéken 10 milláért. :D (Ne bontás érett düledező szart, amire még 50et rá kell költeni.)
13/18 anonim válasza:
12#
Vidéken panellakás 10 milláért simán van.
14/18 anonim válasza:
Lehet venni telket is. És arra nagyon fasza konténerházakat lehet már csinálni.
15/18 anonim válasza:
13 a lepukkant Salgótarjánban is 15 milla körül mennek a panelok.
16/18 anonim válasza:
Ti tudtok amúgy önállóan is cselekedni vagy valami nőkből kivonatolt kollektív tudat irányítja a levegővételeteket is?
17/18 anonim válasza:
#13 Érdekes, hogy ezt a vidékiek nem tapasztalják, de úgy legyen.
18/18 A kérdező kommentje:
Még Miskolcon is 18-20 millió egy 35 éves panellakás.
2022. aug. 8. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!