Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exem miert akar minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem miert akar minden aron segiteni?

Figyelt kérdés

Szakitottam a mostani jelenlegi parommal. De az elozo exem kb mar a szakitas napjan irt. Azt hozzateszem, hogy 2 eve nem is hallottam rola semmit, nem beszeltunk, nem is lattuk egymast. Szoval ram irt, hogy a napokban egyre tobbszor es egyre erosebben jutottam az eszebe, es minden rendben van, nincs e baj?

Hozzateszem, o szakitott anno.

Mivel a mostani szakitasom igencsak fajdalmas, ezert ugy ereztem ki kell magambol beszeljen, minel tobb embernek. Neki is elmondtam. Azota tanacsokat kapok tole, ha szuksegem van ra, vagy csak beszelni szeretnek ra szamithatok. Meg felajanlotta azt is, hogy leutazna ide es csinalni valami du programot.

Tudom - tudom, lehet csak azt akarja. Megis normalis az, hogy o tartja bennem a lelket es kb miatta nem omlok ossze, mint egy kartyavar?

2022. aug. 8. 06:53
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Habár az agyára mentél, de a segged lyuka finom szűk volt számára.
2022. aug. 8. 06:55
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Ne legyél már ennyire naiv, és vak. ennyire biztosan nem vagy gyerek.

A pasi kapva kap az alkalmon, hogy újra összejöhessen veled, már ismer, nincs túl sok dolga, nem kell különösebben törnie magát, hogy általad egy nőhöz jusson.

2022. aug. 8. 07:02
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Ò fűz szexre neked meg a manipulácioja törődése pont jol jön.
2022. aug. 8. 07:17
 4/9 A kérdező kommentje:

A mostani exbaratom megcsalt. Igazabol jol esik valakinek kionteni a lelkem. Nem erzek semmit iranta mar, de megha szex is lenne belole sem zavarna. Ezen az egeszen tul akarok jutni.

A gyerek teman voltunk rajta, mar az epitkezest szerveztuk…

2022. aug. 8. 07:24
 5/9 Noren1989 ***** válasza:
46%

*xd

Noshàt, #1 igazàn érzékletesen leírta a motivàcióit.

2022. aug. 8. 07:25
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
akkor szexelj vele, de aztán ne legyen sírás a vége
2022. aug. 8. 07:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért akar, mert reménykedik abban, hogy szex lesz belőle. Láthatón nem is téved nagyot. Ha lefekszel vele akkor utána valószínűleg már nem akar olyan nagyon segíteni.
2022. aug. 8. 09:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Aztán mikor koppansz hogy valójában csak szexre kellettél a kiadós lelkizés helyett akkor pedig úgy összetörsz újra hogy a legutóbbi párod szexcélú közeledését fogod fogadni... és így megy ez oda vissza
2022. aug. 8. 11:40
 9/9 anonim ***** válasza:
91%
Itt is leesett mindenkinek fél másodperc alatt, hogy csak könnyű szexet lát benned. Ő meg már rég ismer, tudja, hogy ez lesz és mennyit kell erőlködnie érte.
2022. aug. 8. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!