Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fotózott le engem a pasas ? Ez beteges dolog, ugye ?
Ha ilyet látnék, hogy valaki lefényképez valakit és egy fickó odamegy és szájbaverdesi, akkor én meg feljelenteném, vagyis meggyőzném jelentse fel és tanúskodok.
Na ennyit a keménykedésről és felpofozok mindenki típusú csávók.
Mondjuk a nagy felpofozás helyett esetleg előbb meg kéne kérdezni, lefényképezte-e vagy mit csinált. Esetleg kérni, mutassa meg a telefonján, de ezt ugye nem köteles, mert senki nem fogja mutogatni a telefonját vadidegeneknek.
Lehet, nem is fényképezett. Szerintem több esze is van, mint csak úgy lefotózzon valakit, aki ezt észre is veheti simán.
Na ez a baj ezzel a kiherélt európai társadalommal, majd amikor jön a migráns és a szemed láttára nyomja a fäszát a nődbe,beléd meg a kést, akkor már sokra nem mész azzal hogy brühühü szaladsz feljelentgetni meg tanúskodni. Igenis vannak azok a helyzetek,amikor egy normális értékrendű, igazságérzetű férfinak ha teheti oda kell lépni és megvédeni a nőt /vagy bárkit/ ha egyértelműen veszélynek van kitéve,és erről tudomást szerez. Sajnos nem mindig van idő rendőrt hívni.
Nyilván meg kell győződni arról,hogy valóban mit művelt,de a kérdező elég egyértelmű volt. Aki sutyiban fotózgat másokat,nem sok jóra kell tőle számítani, nyilván legelőször szóban kéred számon,amin annyira végig lesz sértve,hogy ő fog támadni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!