Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fotózott le engem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fotózott le engem a pasas ? Ez beteges dolog, ugye ?

Figyelt kérdés
Épp edzettem és láttam, hogy lefotóz. Nem magát fotózta, mert úgy tartotta a telefont és annyira lent, hogy egyértelműen engem fotózott le. Csak ketten voltunk a környéken és pont szembe ültem egy gépen, ő pedig állt velem szemben egy másik gépnél. Sík ideg lettem és elmentem onnét. Az ilyen mit kezd a fotómmal úgy egyébként? Ugye nem küldi el senkinek? Régebben volt köztünk egy kis flört, de tovább nem mentem, mert láttam tőle pár kevésbé szimpatikus dolgot.
2022. aug. 7. 19:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10%
Dehogy mennél csak a szád nagy 😂
2022. aug. 7. 19:43
 12/22 anonim ***** válasza:
24%

Ha ilyet látnék, hogy valaki lefényképez valakit és egy fickó odamegy és szájbaverdesi, akkor én meg feljelenteném, vagyis meggyőzném jelentse fel és tanúskodok.

Na ennyit a keménykedésről és felpofozok mindenki típusú csávók.

2022. aug. 7. 19:44
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Arra veri otthon :) Vagy felvág a haveroknak hogy megvolt neki az a csaj!
2022. aug. 7. 19:57
 14/22 anonim ***** válasza:
64%
A kérdés csak egy egyszerű reflexió egy hírre, ahol pont ez történt. Ami sajnos így eléggé kamu-riadó.
2022. aug. 7. 21:08
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
Vagy csak elég sok perverz, zaklató faszi jár az edzőterembe. Nem is tudom miért volt hír régebben, hogy a nők zaklatásra panaszkodtak...
2022. aug. 7. 21:23
 16/22 anonim ***** válasza:
15%

Mondjuk a nagy felpofozás helyett esetleg előbb meg kéne kérdezni, lefényképezte-e vagy mit csinált. Esetleg kérni, mutassa meg a telefonján, de ezt ugye nem köteles, mert senki nem fogja mutogatni a telefonját vadidegeneknek.

Lehet, nem is fényképezett. Szerintem több esze is van, mint csak úgy lefotózzon valakit, aki ezt észre is veheti simán.

2022. aug. 7. 21:28
 17/22 Hans Pötterman ***** válasza:
10%

Na ez a baj ezzel a kiherélt európai társadalommal, majd amikor jön a migráns és a szemed láttára nyomja a fäszát a nődbe,beléd meg a kést, akkor már sokra nem mész azzal hogy brühühü szaladsz feljelentgetni meg tanúskodni. Igenis vannak azok a helyzetek,amikor egy normális értékrendű, igazságérzetű férfinak ha teheti oda kell lépni és megvédeni a nőt /vagy bárkit/ ha egyértelműen veszélynek van kitéve,és erről tudomást szerez. Sajnos nem mindig van idő rendőrt hívni.

2022. aug. 7. 21:37
 18/22 anonim ***** válasza:
25%
Itt senki nem volt veszélynek kitéve, nyilas barátom
2022. aug. 7. 21:40
 19/22 anonim ***** válasza:
15%
17. Amúgy lehet normálisan megkérdezni is, hogy "most engem lefotóztál"? És akkor még az is lehet, hogy kiderül, hoyg nem, vagy hogy kérésre törlni a fényképet. Nem kell mindjárt keménykedni, normálisan is el lehet intézi sok mindent.
2022. aug. 7. 21:41
 20/22 Hans Pötterman ***** válasza:
83%

Nyilván meg kell győződni arról,hogy valóban mit művelt,de a kérdező elég egyértelmű volt. Aki sutyiban fotózgat másokat,nem sok jóra kell tőle számítani, nyilván legelőször szóban kéred számon,amin annyira végig lesz sértve,hogy ő fog támadni..

2022. aug. 7. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!