Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fotózott le engem a pasas ? Ez beteges dolog, ugye ?
Ez konditeremben volt? Ha igen akkor ezt megemlítheted a tulajdonosnak, vagy csak a "büfésnek" és legközelebb már figyelni fogják őt vagy ki is rakják. Az ilyet sehol sem tolerálják.
Ha ilyen edzőparkban akkor én vinnék magammal valakit, nehogy elkezdjen zaklatni, de lehet már ettől is beijed
Ha valahova kirakja akkor fel tudod jelenteni személyi jogok megsértése miatt. De nyilván volt rajtad ruha, sok mindent nem hiszem hogy tudna ezzel csinálni. Max (valószínűleg) megmutatja a haverjainak, akik 5 perc múlva nem is emlékeznek rá. Szar érzés, de nyugtasson hogy más perverzebb dolgot nem csinálhatott. Sajnálom hogy ez történt veled, nőként ez nagyon ijesztő
Sztem ez nem beteges, nem tudom miben vagytok emberek. Csak sima képet csinált, főleg ruhában voltál és edzettél. Nagy dolog.
Amúgy ha profi lett volna a fickó, úgy csinálta volna, odamegy hozzád és rákérdezne hogy "szia, bocsi, hogy zavarlak, de készíthetnénk egy közös képet, mert az exem nem szál le rólam nem hiszi el, hogy barátnőm van. Megengeded, hogy készíthessek egy közös szelfit? Mosolyogva.
Aztán valszeg belementél volna, és akkor is valami hasonló kérdést kiírtál volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!