Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora az a lakás, amit már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az a lakás, amit már nem kell szégyellni egy csaj előtt?

Figyelt kérdés

Nyilván egy 20nm-es kis lyukba nagyon gáz felvinni egy normális csajt, de honnan kezdődik az amikor már nem húzza a száját?

Bp-ről beszélünk. Külső, belső kerületek? Változtat ezen, hogy saját tulajdon vagy albérlet? Muszáj új építésű legyen vagy elég a panel is?

2022. aug. 7. 13:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

"Nyilván egy 20nm-es kis lyukba nagyon gáz felvinni egy normális csajt, de honnan kezdődik az amikor már nem húzza a száját?"

Fordítva vagy bekötve, öcsisajt.

Egy normális nő nem húzza a száját egy 20nm-es kis lyukra sem.

Te valószínűleg azt érted normális alatt, aki ugyanolyan defektes mint te.

2022. aug. 7. 14:15
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért kíváncsi lennék az én színvonalam mennyire csábító a nők szemében.

Szóval van egy 37nm2-es újépítésű lakásom 6évre 30ezer ft hitel/hó.

9év spórolással gyűjtöttem össze az önrészt, de egyébként egyszerű gyári melós vagyok és csak azért nem ugrabugrálltam(önképzés) ilyesmi, mert a célom egy lakás volt elsősorban, ami álmomban sem gondoltam volna, hogy újépítésű energiahatékony zöldlakás lesz. Spórolni mindig tudtam, nem folyik ki a kezem közül a pénz. Nos?

2022. aug. 7. 14:55
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

A páromnál a nagymamaszagú, rrtto bútoros lakásában pont olyan finom a reggelire közönsen készített palacsinta mint egy villában.

Az viszont villában is lohasztó ha porcicás, tüsszögök a szőnyegtől, dgy hete mosatlanok az edények vagy ha a fürdő penészes és vízköves

2022. aug. 7. 14:58
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kérdés alapján lehet neked bármekkora bármiből, kívánatos ember sose leszel. Minden nő más, mindnek más kell. Kívülről nézve biztos jó karrierként, meg átlag tartozékként tekinteni valakire, de hidd el, neked se lenne jó egy olyan kapcsolat.
2022. aug. 7. 15:36
 15/22 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen.
2022. aug. 7. 16:20
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem arra neveltek , hogy tisztaság és rend legyen a többi már csak a felszínességen múlik.
2022. aug. 7. 16:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha ilyen kicsi a lakásod és ennyire "izé" vagy, akkor vigyél fel törpe csajt leitatva, hogy ne legyen komplexusod másnap se:DDD
2022. aug. 7. 17:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Hobit csaj örülne neki . Xd
2022. aug. 7. 19:17
 19/22 anonim ***** válasza:

"Nyilván ez csak egyetlen aspektus a százból, de most erre kérdeztem rá, ez a téma. Miért baj ez?"

Ha leírjuk többen is, hogy nem ez számít, akkor elhiszed?

2022. aug. 7. 20:10
 20/22 A kérdező kommentje:
#19, Igen. Úgyhogy kérlek írjátok le többen is.
2022. aug. 7. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!