Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mi lehetett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mi lehetett?

Figyelt kérdés
Egy hónapja voltunk egy városi, kultúráltabb kocsmában,ahol volt egy velem kb egy idős (23)pultos lány. Amikor kértem köröket mindig csinált valamit. Pl először hajszálat vett le a pólómról másodjára megkért menjek már be raktárba kihozni egy sörös hordót(erre végül nem volt szükség),harmadjára mikor mentünk buszhoz kicsit húztam az agyát és azt mondta:”Nem szoktam felpofozni embereket…de téged nem is” majd végigsimította a kezét az arcomon. Ezután mennem kellett,de azóta gondolkozok,hogy ez mi lehetett. Sose láttam előtte.

2022. aug. 6. 10:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Engem érdekelne a dolog pszihológiàja, kérdező pl: te fizetted a köröket , te voltál aki dominált abba a baráti körben , ilyesmik.

De ha jövőhèten is lenèztek , abból olyan nagy baj nem lehet, csak ha tényleg látod rajta , hogy csak "vendégkör vagy" akkor nem érdemes lehorgonyozni.

2022. aug. 6. 12:30
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
Ma megyek, kvaterka lesz:)
2022. aug. 6. 12:59
 13/20 A kérdező kommentje:
Mindenki fizetett köröket. Végül akik nem fizették ki,azoknak én fizettem,mert rendezni kellett a számlát.
2022. aug. 6. 13:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván rendezni kellett persze.

Csak azon gondolkozom - lehet hülye/szokatlan gondolat menet - valószínű te voltál a domináns , és làtta rajtad? Vagy egyszerűen kedves voltál vele , ő pedig csak viszonozta.( De akkor a többiek bunkóknak kellett lenniük )

Valami olyasmit akarok kihozni ebből a gondolatmenetböl, hogy lehet látta rajtad hogy te voltál a döntéshozó a csapatban ( ?nem tudom ez mennyire igaz )

Tényleg csak a pszichológiàjàt keresem

2022. aug. 6. 13:19
 15/20 A kérdező kommentje:
Hát nem éreztem magam annyira dominánsnak,csak bementem köröket kérni ahogy a többiek is. Csak kicsit össze zavart az egész. Ezt igazából ő tudja ha tudja. Csak rá akartam jönni akart e valamit ezekből a jelekből kiindulva.
2022. aug. 6. 13:34
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
Vagy ha te fizetgettél akkor szimplán csak többet kellett vele kommunikálnod mint a többiekkel.
2022. aug. 6. 13:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyan tippem lenne még, hogy jó emberismerő - ilyen helyen nem 2 ember fordul meg - hogy rendes gyerek vagy
2022. aug. 6. 13:46
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem sokat járok munka miatt és barátok szétszóródása miatt kocsmába. Mindig ő hozta ki az italokat. Nem képzeltem bele semmi olyat hogy különleges volnék. Tudom hogy pultosoknak minden nap bókolnak,akár 100x jobb csavok is, én nem mernék ittasan sem nagyon bókolni. De köszi aki szerint rendesnek gondolt nemtom.
2022. aug. 6. 14:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Szexet akar, menj vissza.
2022. aug. 7. 14:17
 20/20 anonim ***** válasza:

Rájöttem közben

Amiket csinálnak , "jeditrükkök".

Ezekkel az apró interakciókkal kerülnek hatásuk alá a magányos, fèrfiak.

Kis játékos érintések, megjegyzések, párbeszédek, csipkelődèsek.

Ezek a lányok tisztàban vannak a saját képességeikkel.

...a kedvességre meg amúgy is mindenki ki van èhezve, és az ilyenből születnek az ilyen gondolatok és kérdések

2022. szept. 15. 13:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!