Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél az exed fiával?
Figyelt kérdés
Szóval 18 éves voltam amikor egy 58 évessel belementem barátság extrákkal kapcsolatba. Azóta csak barátok vagyunk 6 éve vége lett az extrákkal résznek. Most 24 évesen a 36 éves fia tetszik találkozgatunk. Senki nem tudja rajtunk kívül ami történt csak én és a barátom (leendő párom apukája ugye ) . Így nem gáz a dolog? Nemsokára megpróbálom vele megbeszélni azért benne maradt az emlékezetbe de valahogy mégis kötődöm hozzájuk. Egyébként nem feküdtem le vele csak pár csók volt meg egy kis tapi. De úgy érzem szeretem őt is és a családját is így akár unokát is képes lennék neki szülni.
Normális válaszokat és tanácsokat kérek.
2022. aug. 5. 23:42
21/28 anonim válasza:
Mivel utolsó? XD Hogy csókolóztak xd... hát az aztán nagy zsarolási faktor.
22/28 anonim válasza:
21. És? Nem elég lenne, hogy a jelenlegi parod régebben csókolozott az apáddal? Tini vagy még, nem hiszem, hogy a valóságban élsz, és a kérdést sem értelmezted, a fiával csókolozott. Az apjával meg barátság extrákkal kapcsolatban volt.
23/28 anonim válasza:
"ha 6 évvel ezelőtti story,hogy csak pár csók volt az még elég tűrhető múlt" A fiával volt csók meg tapi, a bácsival extrák (barátsággal) voltak.
24/28 anonim válasza:
23-as. Az apával volt csók meg tapi a fiával járnak. Én így értelmeztem.
25/28 anonim válasza:
Jó lenne, ha a kérdező tisztázná, kivel mit csinált, de nem is válaszol.
26/28 anonim válasza:
Amúgy nem hinném, hogy zsarolná, mert akkor az apuka házassága is ugrik ha kiderülne a múlt. Mivel se a fiú se a család nem tudja. 24-es voltam.
27/28 anonim válasza:
Téényleg, a bácsinak minvégig volt felesége!?
28/28 A kérdező kommentje:
Na szóval az apukával volt csók egy párszor 6 évvel ezelőtt. A család miatt jobbnak éreztük csak a barátságot megtartani. Viszont találkoztam a fiával pár hónappal ezelőtt és azóta járunk komolyak a szándékok. Az apukával szeretném megbeszélni a dolgot mivel csak ketten tudunk a múltunkról.
2022. aug. 6. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!