Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol alszotok ha párod szüleiné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol alszotok ha párod szüleinél vagytok?

Figyelt kérdés

Engem zavar h havi egyszer egy hvgt náluk alszunk.

De nem kulon szobába hanem az Ő szüleinek a szobája van megfelezve úgymond egy szekrénysorral. Így lett elszeparált rész kialakitva.

De engem zavar h az ő horkolásukat v fingásukat hallgassam havi 1x.

2022. aug. 5. 23:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Miért aludnék a párom szüleinél? Gimiben, egyetem alatt elég volt. Akkor meg nem a szülei szobájában, hanem a pároméban.
2022. aug. 5. 23:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A páromnak volt szobája gyerekként szerencsére. Azóta is megvan, ott tudunk aludni. Ha nem tudnánk, akkor nem aludnék ott soha. Neked sem kell... átugrasz ebédre, aztán mész is vissza. Ha párod nem visz, akkor mész tömegközlekedve. A legtöbb helyen késő estig vannak járatok, meg lehet oldani. Ahol meg nincs, akkor ott jó korán elmész.
2022. aug. 5. 23:41
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
Az apja és az anyja közt. A csaj meg a szobájában.
2022. aug. 6. 00:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Parom gyerekkori szobajaban.

Ha veluk kene egy legterben aludnom.. vagy varj, nem, az soha nem tortenne meg, inkabb hazastoppolnek ejjel 2kor ha kell.

2022. aug. 6. 01:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyszer találkoztam olyan lánnyal gimiben, akinek olyan kicsit ágya volt, hogy ketten nem fértünk el rajta, ezért a nappaliban aludtunk a kihúzhatós kanapén. Minden más barátnőmnek elég nagy volt az ágya, hogy tudjunk benne ketten aludni.
2022. aug. 6. 03:08
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
De miért kell ott aludnotok? Föleg így.
2022. aug. 6. 05:43
 7/11 A kérdező kommentje:

Párom volt szobája a hugáé lett, mivel ő 21éves és még itthon van.

Idősebb húga szobája

üres, de van h hazajonnek és így az is foglalt, nekünk meg marad így..

Viszont nem tudom megértetni vele h mi minek alszunk ott állandóan havonta ha ott vagyunk mert 40kmre lakunk..

2022. aug. 6. 09:15
 8/11 A kérdező kommentje:

A másik pentek délután vagy szombat reggel oda érünk és sehová se megyünk míg ott vagyunk.

Se ketten se a szüleivel..csak a mobil, a tv és alvás marad. Amúgy se beszélgetősek..

Van h egy kis munkája van itt de ha vlmi program miatt megyünk hozzájuk akkor is itt alszunk.

Ha páromnak v nekem van név v szülinap akkor se ők jönnek hozzánk hanem nekünk kell menni oda..és bnőm ezt se érti h ez nincs jól..

2022. aug. 6. 09:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség. 40 km miatt nem kell ott aludni.

Illetve ha jól elvagytok, jófej család, dumáltok, játszotok v van vmi program akkor az alvás se lenne baj, de nem egy szobába a szülőkkel!

Ha mondjuk nagymamámat látogatjuk aki 300 km-re lakik akkor van, hogy 1 max 2 éjszakát anyámmal egy szobában alszom (mert így van hely) vagy a bátyammal (huszonévesek vagyunk), de ez se rendszeres, évi max pár alkalom és néha még ez is sok:D

Tehát a saját családommal is már-már fura vagy szokatlan egy szobában aludni, mert elszoktam tőle nyilván gyerekkorom óta, nemhogy kvázi idegenekkel.

Vagy egy külön szobába aludnék, vagy a nappaliban ha kihúzható a kanapé, vagy hazamennék, de egy szobába nem.

2022. aug. 6. 10:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
40-km az semmi, naponta a munkábajárás több, ezért nem kell ott aludni, ha nincs hely
2022. aug. 6. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!