Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha egy egyedül sétáló férfi egy néhány tagú lánytársaságra rámosolyog?
Sziasztok!
A mai napon, délután az utcán sétálva megláttam egy szimpatikus 20-as korosztályú leánykoszorút több taggal, egymással beszélgettek, és rájuk mosolyogtam. Annyira jól esett végre mosolyogni a szürke hétköznapjaimban, és pont rájuk esett a ritka "választásom", de nem volt semmi reakciójuk. Mivel kissé gátlásos vagyok, ezért az "eset" után kétes érzelmek kavarogtak bennem, vajon ők ezt hogy honorálhatták? Jól eshetett nekik is? Vagy csak szimplán hülyének tartottak? Borzalmasan telnek a napjaim mostanában, rohanás, rohanás és rohanás. Hölgyek, lányok, ha az utcán diszkréten rátok mosolyog valaki, hogy reagáljátok le? Mit gondoltok az illetőről?
25/F
Szerintem nem.
Viszont en altalaban azt gondolom hogy lat rajtam valami furcsat az illeto, eszebe jutott rolam valami vagy valaki masra mosolyog. Sokszor nem tudok viszonozni a mosolyt mert eleve olyan morcos az arcom es nehez hirtelen visszamosolyogni, foleg ugy hogy ilyen gondolatok cikaznak a fejemben "Mi olyan vicces?/Mit nez rajtam?/Ez pedo?".. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!