Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm egész nap mással csetel?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek nincsenek barátai, egyéb okok miatt, szóval szeretne. Egész álló nap egy sráccal csetel, aki nem mellesleg nyomul. Mondtam neki ez engem idegesít, csak folytatja tovább. Szerintem szolidaritás szempontjából ez helytelen. Ha szólok még neki áll feljebb!
Normis ez a viselkedés egy 30 éves nőtől?
2022. aug. 3. 12:52
11/15 anonim válasza:
Vicc. Csajom ugyanezt csinálta, vége is lett, nekem ehhez már nincs türelmem 28 évesen. Akinek másra van igénye, az nem szeret, ilyen egyszerű.
12/15 anonim válasza:
12 Erre a pofon a legjobb gyógyszer.
13/15 anonim válasza:
Azért az nem. Ma már röhögök az egészen, de akkor k u r v a szarul esett, hogy fekszunk az ágyban és állandóan a telefonját nyomkodja. Nyilván nem tiszteli az ilyen ember a másikat, akkor pedig nincs miről beszélni.
14/15 anonim válasza:
De mit mondott egyébként,mikor közölted,hogy idegesít?
15/15 anonim válasza:
30 éves "nő". XD
Kislány. A nő 50 éves kortól kezdődik. Addig max kamasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!