Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alap elvárás a nyelves csók?
Én például nem szoktam sosem, anélkül is tudok hevesen csókolózni. Azt hittem ezzel kb. egyedül vagyok, de olvasgattam kicsit és úgy látszik mások is hasonlóan vannak ezzel. Mennyire gáz az, ha valaki nem tud és nem is szeret nyelvesen csókolózni? Esküszöm ezért félek a csókolózástól ismerkedéskor, mert félek, hogy a másik fél belekezd a nyelvesbe, míg én nem is tudom hogyan kell és nem is vonz annyira. Ezért pedig esetleg azt hiszi, hogy bénán csókolok, közben meg szimplán nem játszom a nyelvvel.
Esetleg tippeket is írhattok, hogy hogyan kéne belekezdeni, ha éppen gyakorolni támadna kedvem.
Az én csajom konkrétan rettenetesen csókol. Szinte csak szájrapuszit ad, csak a szánk érintkezik, de mélyebbre nem hsjlandó menni, pedig azért probálkoztam. Nem a torkáig akarom ledugni, de azért egy nyelves jól esne.
3 hónapja vagyunk együtt
Én jól csókolok 😀 azt nem tudom, hogy alap-e viszont az ex nem szeretett mert megindult mint a kispatak😁
Belegondolva nem is tudom, hogy lehetne ezt tanítani egyáltalán. Ha jól egymásra vagytok hangolódva ez idővel adja magát. Nekem van érzékem hozzá és el tudom azt érni, hogy a partner élvezze. A finom kis érintőre vett csóktól is el lehet dobni az agyad de amikor van egy igazi szerelmes nyelves csók a vasajtót kettéhajtaná az emberfia😄 F32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!