Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik ilyen vagy csak mese?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen vagy csak mese?

Figyelt kérdés
Egy srác dicsekedett vele hogy ezen oldalról három csajjal szexeltem eddig.Eléggé hihetetlen számomra,az itteni csajok nem találkoznak senkivel itteni pasikból mert félnek.
2022. júl. 29. 07:01
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
0%
Én 5tel, dehàt kinek mi.
2022. júl. 29. 07:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Pedig igen. Beszélgetés, levelezés, stb.

45/F

2022. júl. 29. 07:27
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Én is úgy voltam vele, hogy innen soha senkivel, de nem azért mert féltem, hanem mert nagyon idióta pasik vannak itt, persze tisztelet a kivételnek, mert rájöttem, hogy akadnak itt normális pasik is és eggyel taliztam is. :) N
2022. júl. 29. 07:30
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Kamu,az itteni csajok azzonal szörnyet halnának ha találkozni kellene itt valakivel.
2022. júl. 29. 07:32
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
4-es, nem kell találkozni senkivel innen, nem kell görcsösen talizni.. kell kell.. nyilván ha úgy érezzük az illetőnél, hogy na vele taliznánk akkor igenis fogunk talizni vele. Én egyszer ismertem meg itt egy ilyen férfit. 3-mas voltam.
2022. júl. 29. 07:36
 6/9 anonim ***** válasza:
38%
Egy lány nekem is összejött innen. De csak orál volt.
2022. júl. 29. 07:42
 7/9 anonim ***** válasza:
38%
Nekem több is, most 2 nőt qrogatok innen
2022. júl. 29. 08:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy. De érdekes mert csak azért találkozott velem mert nem hitte el hogy nem vagyok ronda, aztán olyan jól sikerült hogy egyéjszakás lett belőle
2022. júl. 29. 09:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt innen egy pasi még régebben. Azután is leveleztem párral, de egyik sem jött be, ezért felhagytam az itteni ismerkedéssel. 26N
2022. júl. 29. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!