Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nagy Ő létezik vagy csak ez egy mese?
Szerintem mindenkinek van egy lelki társa. Legrosszabb esetben nem találkozik vele sose...
De én azt hiszem megtaláltam :)
létezik.lehet h fiatal vagyok,és egyesek szerint naiv és hülye stb. és kiröhögnek azért mert én már tudom h megtaláltam az igazit és ő életem párja (ő is így gondolja) ,de majd 10 év múlva én fogom kiröhögni őket h ők még mindig keresik azt a valakit, v mondjuk épp 1 prostit kefélnek , v végigment rajtuk a fél város stb.
persze,mint minden embernek nehéz megtalálni . de nem lehetetlen :)
17/L
Erre csakak annyit h szerintem NINCS!!!
Minnél jobban azt hiszed meg találtad annál innkább csalodsz!!!De ki tudja lehet valakinek még létezik!!
Sok sikert hozzá csak ne keress soká!
van.és én meg is találtam...:D bármit megtennék érte..imádom.és nem is kellett rá sokat várnom.csak egy véletlennek köszönhetjük,hogy most itt tartunk.már 5 éve házasok vagyunk és van egy 2 éves gyönyörű kislányunk
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!