Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az,hogy valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy valakit agyon vissza dicsérnek a neten kép alapján,hogy milyen szép ( nem olyanra gondolok,aki agyon retusálja a képét)az utcán meg simán elmegy mellette mindenki?

Figyelt kérdés

Egy barátnőm szokta mesélni,hogy bármilyen társkeresőre regisztrál, mennyi bókot kap,hogy ilyen szép meg olyan szép sminkkel,és anélkül is, az életben meg még sincsen pasija,és mindenki elmegy mellette?Abszolút ápolt csaj, jó dumája is van, a munkatársai is szeretik,és én is nagyon kedvelem, a legjobb barátnőm.

Akkor mégis,miért lehet ez a valóságbeli szürkeség?

2022. júl. 28. 23:18
 1/9 Pomazi73 ***** válasza:
76%
Mert a neten a barátai nézik. Az utcán már nem igazán ismerkednek. Lehet hogy keveset mosolyog?
2022. júl. 28. 23:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Abszolút mosolygós,és ha vele vagyok,mindig leszólítja valaki. Akár idős,fiatal, gyerek, mikor hogy. Nem hinném,hogy ez lenne a gond. A netes dolog alatt ismerkedő/társkereső oldalra gondoltam.
2022. júl. 28. 23:25
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

"az életben meg még sincsen pasija,és mindenki elmegy mellette"

vs.

"ha vele vagyok,mindig leszólítja valaki."

Akkor most mi a bajod?

2022. júl. 29. 00:42
 4/9 Noren1989 ***** válasza:
27%

1, a neten mindenki kanos kismajom (kúrólàjk, mint fogalom)

2, a valósàgban valamivel kevesebb a képeken a filter (ugyebàr)

3, attól, h csinos, nem feltétlen sugàrozza mindig a nyitottsàgot kifele. Én is làttam màr pl szép nőt olyan rohadjmeg tekintettel, ami instant elvette minden érdeklődésem.

2022. júl. 29. 06:26
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

"z életben meg még sincsen pasija,és mindenki elmegy mellette"

"mindig leszólítja valaki. "

?

2022. júl. 29. 06:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta egy férfi, hogy élőben sokkal szebb vagyok mint a képeken, nagyon jól esett, mert ez a mai világban már fordítva szokott lenni. :)
2022. júl. 29. 07:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Úgy mennek el mellette,hogy nem ismerkedés céljával szólítják meg..hanem csak szimpla beszélgetés..Pl várakozás a buszmegállóban,időjárás, stb..
2022. júl. 29. 08:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert nagyon proli dolog úgy odamenni valakihez, hogy "Jó a segged, járunk?". Ehelyett bárhogy máshogy kezdenek el beszélgetni (akár időjárásról, akár bármi másról) és ha közben bármi jele mutatkozik annak, hogy nyitott a lány az ismerkedésre, akkor lehet próbálkozni.
2022. júl. 29. 09:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A neten sok a kiéhezett ember, aki sok mindenkire ráír meg bókol... a való életben meg aki elmegy mellette, nem feltétlen akar párkapcsolatot, lehet, hogy foglalt, annyi dolog jár a fejében, hogy a legkisebb dolga is nagyobb annál, hogy mennyire csini meg szép a szembejövő ember...

Meg még az is lehet pluszban, hogy kifejezetten fotogén, az élő kisugárzása meg legalábbis társkeresési szempontból meg nem annyira elementáris, és akkor kedvelik meg igazán, ha megismerik.

2022. júl. 30. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!