Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jellemző ebben a korban is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jellemző ebben a korban is?

Figyelt kérdés

Hogy egy nő, aki 52 éves, folyton ki van éhezve randikra, légyottokra, bókokra, hogy valakitől figyelmet kapjon folyton, hogy valaki folyton kívánja, epekedjen érte..... folyton posztol a szociális médiában, naponta mindent ami átsuhan az agyán, moralizáló idézetek, aminek ő az ellenkezőjét teszi, amolyan parasztvakítás....

Nem tudom én fiatalabb vagyok pár évvel, de nekem nem volna erre kedvem, hogy ennyire rázzam magam. Ezen gondolkodtam, hogy lehet neki van igaza és én vagyok lusta?

2022. júl. 28. 10:25
 1/7 A kérdező kommentje:
Szokványos dolog, sok nő teszi ezt 52 évesen ? Vagy addigra inkabb lenyugszanak ?
2022. júl. 28. 10:26
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

simán lehet - ha belegondolsz, aki ma 52, az 70-ben született, azaz egyetemi éveit már a rendszerváltás után élte meg, ahol volt szabadosságra lehetőség.

hogy mi szülhette a kérdést....

2022. júl. 28. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
24%
Beteg világ ez
2022. júl. 28. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Figyeleméhség, énközpontúság.
2022. júl. 28. 10:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Az első fele majdhogynem igaz rám is. Ettől függetlenül nem posztolgatok éjjel-nappal, nem jelzem ilyen módon a külvilág felé. Az, hogy megkörnyékeznek pasik és jóleső érzés, hogy bókol, kedveskedik, figyelmet szentel rám számomra normális és szükséges, hogy nőnek érezzem magam.
2022. júl. 28. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
irigy vagy?
2022. júl. 28. 12:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem szánalmas az ilyen, irigyli a fene. Teli lehet bizonytalansággal, másoktól függ, hogy milyen kedve lesz. Úgy kell neki a figyelem, mint egy falat kenyér, fontos, hogy elismerjék, megdícsérjék, mint egy kisgyereket. Ha nem kapja meg a napi egó simit, lájkot, összeomlik.
2022. júl. 28. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!