Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok komplett, ha szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok komplett, ha szex után olyan gondolatok járnak a fejemben, aminek lehet nem kellene?

Figyelt kérdés

Ugye köztudott az a tény, hogy a férfiak hamar álomba zuhannak szex után, és leesik a libidójuk, velem is ez történik. Tehát, mikor ott fekszik mellettem a nő, nincs kedvem ölelkezni meg ilyenek, nem érdekel engem, hanem ilyenek járhatnak az eszemben:

- nemsokára veszek egy új gamer laptopot, milyen jó lesz a Resident Evil 4 Remake-et elindítani rajta.

- Vajon a Dragon Ball Super-ben Goku tovább fogja valamikor fejleszteni az ultra ösztönt?

- idén labdarúgó világbajnokság. Most a braziloknak, vagy a japánoknak szurkoljak?

- Jó lenne egy új IPhone. De már így is 3 telefonom van. Mi legyen a többivel?

2022. júl. 28. 06:45
A kérdező szavazást indított:
Nem vagy komplett
Normális vagy.
20 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
Azért írom ki a kérdést, mert lehet a nőre kellene figyelnem (mert nekik fontos a szex utáni figyelem), de én gondolatban máshol szárnyalok.
2022. júl. 28. 06:47
 2/9 anonim ***** válasza:
13%
Velem is rengetegszer előfordult. Mondjuk én nem is vagyok egy nagyon szexuális lény. Olyan kapcsolataimban volt az jellemző, ahol erőltetve voltak a dolgok és nem akartam, hogy hiszti legyen. De lelkileg sosem voltam ott igazán.
2022. júl. 28. 06:54
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
Lexarom én is a nőket, qúrás után lépek le egyből
2022. júl. 28. 07:06
 4/9 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom, mennyire "köztudott" az a "tény", de én utána szeretek még hosszasan beszégletni, ölelkezni, csókolózni a szerelmemmel, sőt, nem ritka, hogy később még egy menetet végigcsinálunk.

Én pont azt nem értem, hogy egyesek hogy tudnak elaludni pár perccel azután, hogy elspricceltek? Ez annyira érzéketlen suttyó dolog... Normális, egészséges ember nem merülhet ki benne annyira, vagy ha mégis, akkor ott azért el kéne menni egy teljeskörű kivizsgálásra.

Ha neked csak az elspriccelésig érdekes a nő, akkor ez minden, csak nem szerelem.

2022. júl. 28. 08:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Basszus, hát én sem figyelhetek mindenre. Nem vagyok robot.
2022. júl. 28. 08:26
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
Nekem elég, ha kiverem, már kedvem sincs egy napig randizni, ismerkedni. Lehangoló nagyon! Gondolom az lesz az igazi, akivel együtt akarok lenni ilyenkor is...
2022. júl. 28. 08:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Napi incel kamu xDDD
2022. júl. 28. 08:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés. Ott van az interneten a magyarázat, hogy miért aludnak be a férfiak. De nálam inkább az fordult elő legutóbb, hogy már máson gondolkodom, és vártam, hogy a barátnőm menjen el. Mondjuk el is hagyott egy idő után, de nem fontos, mert nem szerettem.
2022. júl. 28. 08:50
 9/9 A kérdező kommentje:
De ettől függetlenül mással is előjöhet, mert nem vagyok ragaszkodó alkat.
2022. júl. 28. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!