Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom sokat beszélget egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom sokat beszélget egy csoporttársával, aggódjak, vagy ne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párom beiratkozott egyetemre (levelező), így lett egy lány csoporttársa, akivel beszél úgy látom 1-2 naponta. Eddig nem zavart, de ültem a gép előtt tegnap és pont megkérdezte a lány, hogy nem találkoznak-e jövő héten.

Eddig nem gondoltam gondnak, ha ír neki, most sem gondolom annak, ugyanakkor úgy érzem zavarna, ha kettesben találkoznának.

A páromban megbízom, ugyanakkor álláspontom szerint furcsa lenne, ha kettesben találkoznának csak úgy. A lánynak elméletileg van barátja... lehet én vagyok maradi, de nekem eszembe nem jutna elhívni találkozni kettesben egy férfit, ha valakivel kapcsolatban vagyok.

Nem tudom a párom mit írt a kérdésre, a kérdést is csak véletlenül láttam, de ha szeretne vele találkozni, ilyen esetben hogyan viszonyulnátok a helyzethez?

Őszintén megmondom nem tudom mit gondoljak, aggódjak-e vagy ne, ez furcsa tényleg, vagy természetes, fogalmam sincs.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. júl. 28. 01:26
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem ez sok. Nekem volt már hogy valakivel találkoztam kettesben, de az egy régi barát volt, és párévente futunk össze, ráadasul előtte megkérdeztem a páromat hogy nem zavarná e.

Ha ennyire össze vannak nőve, az akkor is zavarna, ha amúgy nem akarnának egymástól semmit. Szerintem tiszteletlenség és nem fér bele egy kapcsolatba.

2022. júl. 28. 01:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában emiatt én nem aggódnék. Ha viszont jövő héten találkoznak, és a párod nem is említi, vagy letagadja, akkor baj van.
2022. júl. 28. 06:10
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Még most csapj szét köztük.
2022. júl. 28. 06:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem látom ilyen vészesnek a helyzetet. Ez még lehet csak csoporttársi jóviszony, esetleg valami több, barátság. Túlzó a féltékenységed.
2022. júl. 28. 08:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a hasznos!
2022. júl. 28. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!