Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti benne lennétek egy barátság extrákkal kapcsolatban?
Szó sem lehet róla. Vagy járjunk össze dugni és ezen kívül ne legyen rá gondom vagy köteleződjön el és legyen normálisan a társam.
A barátság extrákkal arra jó, hogy minden gyümölcsét learasd egy kapcsolatnak férfiként és minden alól kibújj, ami kellemetlen. Haha, köszi, de hülye leszek belemenni. Akkor inkább legyen egy szexpartnerem, akit nem kell az ágyon kívül is szórakoztatni és akit könnyedén eldobok, ha találok egy párkapcsolatra méltót.
Akivel dugok, az nem a barátom és aki a barátom, azzal nem dugok. Ennyire rohadt egyszerű.
Mivel csak barát lenne, nem pár, ezért folyamatosan húzna közénk egy érzelmi falat, ami teljesen kifacsarna. Nekem ez csak mindent vagy semmit alapon működik, ha szex is van a képletben: vagy egy lelketlen biopénisz akit csak szexuális örömszerzésre használok, vagy az az ember, akivel a közös életünket tervezem. A kettő között nekem nincs senki.
Aki szexet és érzelmeket is akar, az legyen a kizárólagos párom. Aki nem akar elköteleződni, de szeretne tartozni valahova, annak a barátságom tudom felajánlani, teljesen szexmentesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!