Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi flört. Belemennétek?
Leszbikus vagyok. Van egy biszex munkatársam. Tudjuk egymásról mi a helyzet. Őszintén nagyon vonz és néha úgy érzem ő is tovább menne. Nem tudom mit tegyek. Munkahelyen? Később baj lehet belőle.
Nektek ez mennyire fér bele? Belevágnátok?
Persze, hogy bele. Miért lenne baj belőle, kifejtenéd?
Ha csak a szokásos "ha szakítunk ciki lesz találkozni", akkor arra csak azt tudom mondani, hogy nagyon unalmas már.
1.Máshol is találkozhatsz szakítás után az exeddel, nemcsak a munkahelyeden. Pl.ha egy városban laktok, akkor szakítás után elköltözöl, ott hagysz csapot-papot, munkát,lakást,ismerősöket, csak hogy nehogy összefuss az exeddel?? Vagy nem jössz össz olyannal sem akivel egy városban élsz, hiába életed szerelme lenne??
2.Nem 1, nem 2, nem 3 és nem is 4 olyan párt láttam már akik munkahelyen ismerkedtek. Eddig kb.minden munkahelyemen volt 1-2 olyan heteró pár, akik együtt voktak, de szakítottak, vagyis egy helyen dolgoznak az exükkel és nem dől össze a világ. Minimális ésszel lehet kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!