Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkahelyi flört. Belemennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyi flört. Belemennétek?

Figyelt kérdés

Leszbikus vagyok. Van egy biszex munkatársam. Tudjuk egymásról mi a helyzet. Őszintén nagyon vonz és néha úgy érzem ő is tovább menne. Nem tudom mit tegyek. Munkahelyen? Később baj lehet belőle.

Nektek ez mennyire fér bele? Belevágnátok?

2022. júl. 27. 01:24
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Ez az ami csakis kettőtöktől függ! Mármint hogy mennyire tudjátok érett, felnőtt fejjel kezelni a dolgot - főleg majd a lezárási szakaszban. A munkatársakkal történő "összejövésnek" előnye, hátránya is van. Előnye, hogy ismered, megvan az alapbizalom, "praktikus" (nem kell messzire menni). Hátránya, hogy ha valamelyik fél le akarja zárni akkor utána is látni fogod nap mint nap és együtt kell vele tudnod dolgozni.
2022. júl. 27. 01:51
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Hazi nyulra nem lovunk… Csak bonyolit mindent. Vagy akkor menj bele de azzal a rizikoval hogy ha felresiklik az ugy akkor felmondasz es tudsz mashol dolgozni.
2022. júl. 27. 10:20
 3/4 anonim ***** válasza:
78%

Persze, hogy bele. Miért lenne baj belőle, kifejtenéd?

Ha csak a szokásos "ha szakítunk ciki lesz találkozni", akkor arra csak azt tudom mondani, hogy nagyon unalmas már.

1.Máshol is találkozhatsz szakítás után az exeddel, nemcsak a munkahelyeden. Pl.ha egy városban laktok, akkor szakítás után elköltözöl, ott hagysz csapot-papot, munkát,lakást,ismerősöket, csak hogy nehogy összefuss az exeddel?? Vagy nem jössz össz olyannal sem akivel egy városban élsz, hiába életed szerelme lenne??

2.Nem 1, nem 2, nem 3 és nem is 4 olyan párt láttam már akik munkahelyen ismerkedtek. Eddig kb.minden munkahelyemen volt 1-2 olyan heteró pár, akik együtt voktak, de szakítottak, vagyis egy helyen dolgoznak az exükkel és nem dől össze a világ. Minimális ésszel lehet kezelni.

2022. júl. 27. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:
71%
Bele! Felnőttként kezelve.
2022. júl. 28. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!