Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom aggodik h esetleg meddo. Nincs kerulethez tartozo lakcimunk igy magan dokit keresunk. Ne nézzetek kérlek ostobanak szimplan tudatlan vagyok sajnos ezzel kapcsolatban. De nem tudom hogy milyen vizsgalatott kerjunk s merre lenne a legjobb doki?
Andrológiai vizsgálat szükséges.
Amellett, hogy az orvos megnézi és megtapintja a nemi szervét (a prosztatáját is végbélnyíláson keresztül - ez kifejezetten kellemetlen), kétféle vizsgálatot szoktak végezni:
a) ellenőrzik, nincs-e baktériumos fertőzése;
b) mennyi és milyen minőségű spermája van.
Mindkettőhöz bele kell élveznie otthon egy zárható kis üvegbe, és azt bevinnie, mint a vizeletmintát.
Ha baktériumos fertőzése van, akkor azt kikezelik antibiotikummal, ez a kisebb gond.
A spermával viszont amellett, hogy esetleg kevés mennyiség ürül egy ejakulációkor, még a minőségével is lehet gond. Ha kevés az élénken mozgó spermium, akkor kevés az esélye, hogy megtermékenyítsen téged. Ilyenkor elkezdődnek mindenféle praktikák: pl. nyomelemeket szedjen, vagy ha visszértágulata van, akkor azt műteni lehet, de természetgyógyásznál akupunktúrával is próbálkozhat. A lényeg: minden módszernek kell (kéne...) adni legalább 3 hónap türelmi időt, mivel ennyi idő kell a spermiumok újratermelődéséhez. És akkor újabb spermavizsgálat kell, hogy lássátok, javult-e a helyzet.
10es ideiglenes nincs épp ez a problémank.Van lakcimunk de nem szol semelyik kerületbe pesten belűl
12 es köszönom igy máris jobban értem
#19 én nem a többség vagyok. Én tudtam. Szerintem kérdező is tudja. A válaszolók többsége meg azt se tudja mit akar az élettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!