Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom aggodik h esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom aggodik h esetleg meddo. Nincs kerulethez tartozo lakcimunk igy magan dokit keresunk. Ne nézzetek kérlek ostobanak szimplan tudatlan vagyok sajnos ezzel kapcsolatban. De nem tudom hogy milyen vizsgalatott kerjunk s merre lenne a legjobb doki?

Figyelt kérdés

2022. júl. 26. 21:16
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Műtötték s háloval oldották meg neha fáj neki igazabol 3 éve vagyunk eggyutt s még ismeretségünk elott műtöttek
2022. júl. 26. 21:35
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Andrológiai vizsgálat szükséges.

Amellett, hogy az orvos megnézi és megtapintja a nemi szervét (a prosztatáját is végbélnyíláson keresztül - ez kifejezetten kellemetlen), kétféle vizsgálatot szoktak végezni:

a) ellenőrzik, nincs-e baktériumos fertőzése;

b) mennyi és milyen minőségű spermája van.

Mindkettőhöz bele kell élveznie otthon egy zárható kis üvegbe, és azt bevinnie, mint a vizeletmintát.

Ha baktériumos fertőzése van, akkor azt kikezelik antibiotikummal, ez a kisebb gond.

A spermával viszont amellett, hogy esetleg kevés mennyiség ürül egy ejakulációkor, még a minőségével is lehet gond. Ha kevés az élénken mozgó spermium, akkor kevés az esélye, hogy megtermékenyítsen téged. Ilyenkor elkezdődnek mindenféle praktikák: pl. nyomelemeket szedjen, vagy ha visszértágulata van, akkor azt műteni lehet, de természetgyógyásznál akupunktúrával is próbálkozhat. A lényeg: minden módszernek kell (kéne...) adni legalább 3 hónap türelmi időt, mivel ennyi idő kell a spermiumok újratermelődéséhez. És akkor újabb spermavizsgálat kell, hogy lássátok, javult-e a helyzet.

2022. júl. 26. 21:35
 13/24 A kérdező kommentje:

10es ideiglenes nincs épp ez a problémank.Van lakcimunk de nem szol semelyik kerületbe pesten belűl

12 es köszönom igy máris jobban értem

2022. júl. 26. 21:38
 14/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha a lágyéksérvét megműtötték, akkor miért mondod jelen időben, hogy sérve van? Ez akkor elmúlt. Viszont az nagyon furcsán hangzik, hogy azóta is (évekkel később) vannak fájdalmai. Remélhetőleg nem újult ki neki, vagy nincs valami összenövése.
2022. júl. 26. 21:38
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem múlik el ezek bármikor ujra szakadhatnak elmozdulhat a halo vagy barmi ezek orokre velük maradnak sajnos mindharom sogoromnak ugyan ez van, egyiknek volt h a tuloldalt szakadt ki . Ezért nevezem jelen időben mivel fáj s félő kiujul(t)
2022. júl. 26. 21:41
 16/24 anonim ***** válasza:
14%
3 éve vagytok együtt és másfél éve próbálkoztok? Tehát egy másfél éves kapcsolatra akartok gyereket vállalni? Ez azért elég bátor dolog a mai világban.
2022. júl. 26. 21:45
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem lesz ő se s én se fiatalabb. S egyszerűen olyan mintha mindig velem lett volna . Tudom h ő a lelkitársam s beválalljuk
2022. júl. 26. 21:46
 18/24 anonim ***** válasza:
64%
Másfél év után szültem egy kapcsolatban, 17 éve és azóta is tart. Lehet tudni 1.5 év után, hogy kinek érdemes szülni.
2022. júl. 26. 22:13
 19/24 anonim ***** válasza:
Az itteni válaszok többsége is ezt igazolja :D
2022. júl. 26. 22:26
 20/24 anonim ***** válasza:
43%

#19 én nem a többség vagyok. Én tudtam. Szerintem kérdező is tudja. A válaszolók többsége meg azt se tudja mit akar az élettől.

2022. júl. 26. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.