Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nála tok mennyire természetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nála tok mennyire természetes anyaszült meztelenül flangálni otthon, gyerekek előtt?

Figyelt kérdés
2022. júl. 25. 12:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
29%
Szerencse én ebből kimaradtam és normális családban nőttem fel. Abszolút nem egészséges a gyerekek elött meztelenül lenni. Apa micsodája elsuhan a gyerek arca elött, mikor még csak odáig ér fel és a pézsma illata megcsapja orrát... vannak ilyen családok amúgy, akiknél teljesen természetes és az is, hogy későbbiekben együtt járnak nudizni is. (ilyen családokban én simán eltudom képzelni, hogy akár több is van, mint meztelenkedés).
2022. júl. 25. 12:59
 12/23 anonim ***** válasza:
62%

Én anyumat mai napig látom meztelenül, apumat sosem láttam. Előttük mindig meztelenül flangaltam, nekem ez volt természetes.

24N

2022. júl. 25. 13:01
 13/23 anonim ***** válasza:
59%
Én mikor gyerekekkel játszok kint az utcán akkor mondjuk pont fel vagyok öltözve, amúgy nem jellemző.
2022. júl. 25. 13:01
 14/23 anonim ***** válasza:
76%
4 éves lányom van, engem szokott látni meztelenül, az apja nem vetkőzik le előtte.
2022. júl. 25. 13:10
 15/23 A kérdező kommentje:
Párommal most költöztünk egybe, két-két gyerekünk van az előző kapcsolatunkból, az övéi velünk is élnek, 10 és 12 évesek, lány és fiú. Párom állandóan meztelen van otthon, ami nekem furcsa, persze övé a gyerekek meg eddig is így csinálta, tudom hogy nincs beleszolásom. Csak kíváncsi voltam hogy én vagyok e a maradi vagy mások szerint is furcsa ez, de megnyugodtam köszönöm a válaszokat.
2022. júl. 25. 13:32
 16/23 anonim ***** válasza:
85%
A többség szerint ez rettentő furcsa.
2022. júl. 25. 13:39
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem is tudom, nálam kicsit ez már súrolja a pedofília határát. Az ókori Rómában vagy görögöknél büntették is a felnőtteket, ha gyermek előtt nem takarták el a szemérem testüket.
2022. júl. 25. 13:46
 18/23 A kérdező kommentje:
Ja párom a nő amúgy, nem írtam de gondolom kiderült.
2022. júl. 25. 13:48
 19/23 anonim ***** válasza:
83%
Jó azért ne keverjük már ide a pedofliat basszus, semmi köze nincs hozza.
2022. júl. 25. 13:57
 20/23 harebell ***** válasza:
90%
Az állandó meztelenség szerintem is furcsa. Nálunk mondjuk úgy volt, hogy nem volt tabu a meztelenség, nem volt belőle semmi probléma, ha megláttam valamelyik szülőmet meztelenül, ennyitől szerintem még egyáltalán nem sérül a gyerek, én legalábbis tök természetesen kezeltem. De ezen felül nem volt meztelenkedés.
2022. júl. 25. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!